Webinars van Accon avm

Regelmatig organiseert acconavm webinars over thema’s die voor u als ondernemer belangrijk zijn. Hier staan alle webinars die de afgelopen periode zijn gehouden overzichtelijk bij elkaar. Heeft u ze gemist, bekijk ze hier dan nog eens. Heeft u een vraag over het webinar of heeft u een andere vraag? Neem contact op met uw contactpersoon bij acconavm of vul het contactformulier in en we nemen contact met u op.

Let op!
Deze webinars hebben eerder plaatsgevonden. De wet- en regelgeving kan inmiddels gewijzigd zijn. acconavm heeft bij de samenstelling van deze webinars en de beantwoording van uw vragen gestreefd naar uiterste betrouwbaarheid en zorgvuldigheid, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan. acconavm aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze webinars. Deze webinars zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet om advies te geven voor specifieke gevallen. Raadpleeg voor advies altijd uw adviseur bij acconavm. Het is niet toegestaan de inhoud van deze webinars geheel of gedeeltelijk te reproduceren, te verspreiden of al dan niet tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van acconavm.

Webinar: Hét Werkgeverswebinar – Goed voorbereid op 2022 – on demand beschikbaar

Het einde van het jaar nadert. Een goed moment om orde op zaken te stellen, zodat u als werkgever het jaar kunt afsluiten. Én een goed moment om u alvast voor te bereiden op 2022. Er verandert weer genoeg op het gebied van wet- en regelgeving voor werkgevers. Tijdens hét Werkgeverswebinar praten we u snel bij. Doe inzichten op en stel uw vragen aan onze adviseurs. Samen brengen we u en uw onderneming verder. Het webinar is on demand te volgen. Na aanmelding ontvangt u direct de link om het webinar te bekijken. Meld u hier aan. 

Webinar: Basiscursus huren en verhuren – on demand beschikbaar

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met het huurrecht. Is het niet als huurder, dan wel als verhuurder. De regels van huren én verhuren kunnen soms ingewikkeld zijn. Hierover geeft huurrechtspecialist Marenthe Egberts een webinar met een online basiscursus. Bent u erbij? Het webinar is on demand terug te kijken. Meld u hier aan.