http://Wat%20is%20nu%20echt%20belangrijk

Vergroot uw veerkracht met acconavm

WAT IS NU ECHT BELANGRIJK?

Vergroot uw veerkracht met acconavm

In deze bijzondere tijd staat u als ondernemer wellicht regelmatig stil bij de vraag: wat is nu écht belangrijk? Voelt u in de ‘nieuwe werkelijkheid’ de vrijheid om te doen wat u echt wilt? Om met plezier te blijven ondernemen? De Prinsjesdagplannen van 2020 kunnen een rol spelen bij uw keuzes en kansen.

Nieuws Belastingplan 2021: vaar uw eigen koers

Wat betekenen straks de nieuwe maatregelen voor u en hoe kunt u daar zo goed mogelijk mee omgaan? Is uw bedrijf klaar voor de onverwachte keuzes die het kabinet mogelijk nog gaat maken? Wat gaat er gebeuren op het gebied van fiscaliteiten, het beschikbaar gestelde ‘coronageld’ en de stikstofproblematiek? acconavm houdt u op de hoogte en denkt graag met u mee. Onze experts volgen de ontwikkelingen op de voet en vertalen langetermijntrends in overheidsmaatregelen naar toekomstthema’s van uw branche.

Via blogs, podcasts en video’s geven we u duiding en delen we mogelijke kansen voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Zodat u ook in deze uitdagende tijden én in de toekomst uw eigen koers kunt blijven varen en de continuïteit van uw onderneming waarborgt. Ondanks wat ons mogelijk nog te wachten staat, maatschappelijk en economisch. Erop vertrouwend dat we er misschien niet ongeschonden, maar wel sterker uit zullen komen.

Terugkijken Ondernemerswebinar 16 september

Heeft u het ondernemerswebinar van 16 september gemist?  Geen probleem u kunt het via deze link terugkijken: Kijk hier het Ondernemerswebinar Prinsjesdag.
Direct na Prinsjesdag deelden onze experts Jan Campagne en Cees Hoogendoorn de highlights en addertjes onder het gras van Prinsjesdag. Verder haakte ze aan op de ‘nieuwe werkelijkheid’. Hierbij benadrukten ze de mogelijke kansen voor u en uw onderneming.

Terugkijken: gesprekken met ondernemers tijdens de rondetafelsessies

Prinsjesdag is méér dan de aangekondigde belastingplannen en cijfers. Het gaat veel verder dan dat en raakt ons allemaal, sociaal, maatschappelijk en economisch. In onze rondetafelsessies zijn we op Prinsjesdag live in gesprek gegaan met ondernemers.

  • Hoe kijken zij aan tegen deze tijd?
  • Hoe houden ze focus om te kunnen blijven doen, waar ze blij van worden?
  • Waar halen ze de veerkracht vandaan die nodig is om bij te sturen en op koers te blijven?

Boeiende sessies met inspirerende gasten! U kunt de twee sessies terugkijken op ons Youtubekanaal.

Ontvang tips in uw mailbox

Onze abonnees hebben de Prinsjesdag-Special direct per email ontvangen. Wilt u dat volgende keer ook? Schrijf u in voor een van onze nieuwsbrieven! U ontvangt dan automatisch ook de Prinsjesdag-Special en de special met eindejaarstips.

Wilt u verder praten over de toekomstthema’s van uw branche en de veerkrachtigheid van uzelf en uw onderneming? Neem contact op met uw accountmanager of bezoek een kantoor bij u in de buurt.<< terug naar Omzet bepalend voor eindafrekening coronaregelingen