http://Najaarscampagne_campagnebeeld_Website%20landingspagina

Uitdagende tijden, nieuw perspectief

PRINSJESDAG 2021

Uitdagende tijden, nieuw perspectief

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema’s als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren en op Prinsjesdag 2021 aandacht krijgen.

Vaar uw eigen koers

Via blogs, podcasts en video’s geven we u duiding en delen we mogelijke kansen voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Zodat u ook in deze uitdagende tijden én in de toekomst uw eigen koers kunt blijven varen en de continuïteit van uw onderneming waarborgt. Ondanks wat ons mogelijk nog te wachten staat, maatschappelijk en economisch. Erop vertrouwend dat we er misschien niet ongeschonden, maar wel sterker uit zullen komen.

Ondernemerswebinar 22 september – terugkijken

Graag nemen wij u op woensdag 22 september a.s. online mee in de actuele economische trends en ontwikkelingen. Tijdens ons Prinsjesdagwebinar blikt ABN AMRO econoom Jan-Paul van de Kerke met ons vooruit én komen de meest belangrijke maatregelen van Prinsjesdag aan bod. We geven wij u financiële en fiscale tips waarmee u méér ruimte voor ondernemen ervaart. Kijk hier het webinar terug.

Videopodcasts op Prinsjesdag 2021

Marlies Claasen zal op 21 september a.s. in gesprek gaan met inspirerende ondernemers en professionals over wat de huidige ontwikkelingen in de maatschappij betekenen voor hun organisaties en bedrijven en hoe zij omgaan met thema’s als:

  • Sustainable Development Goals
  • langetermijnwaardecreatie
  • integrated reporting
  • sustainable finance

Lees hier meer over onze gasten. Boeiende interviews met inspirerende gasten! U kunt interviews bekijk op ons Youtubekanaal. Abonneer u alvast zodat u ze niet mist.

Nieuwsbrief Prinsjesdag 2021: extra ruimte voor ondernemen

Met onze Prinsjesdag Special informeren we u graag snel over de opvallendste actualiteiten én we besteden aandacht aan de najaarsonderwerpen. U kunt zich abonneren op onze branche-specifieke nieuwsbrieven.  Dan bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws en ontvangt u de tips in uw mailbox. Hebt u de Special niet ontvangen? Schrijf u snel in en dan ontvangt u in de toekomst de nieuwsbrief van uw keuze.

Uitdagende tijden, nieuw perspectief

Wilt u verder praten over de toekomstthema’s van uw branche en de uitdagingen voor uzelf en uw onderneming? Vul het contactformulier in of bezoek een kantoor bij u in de buurt.



<< terug naar Prinsjesdag 2021