http://Najaarscampagne_campagnebeeld_Website%20landingspagina

Uitdagende tijden, nieuw perspectief

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema’s als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren.

Vaar uw eigen koers

Via blogs, podcasts en video’s geven we u duiding en delen we mogelijke kansen voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Zodat u ook in deze uitdagende tijden én in de toekomst uw eigen koers kunt blijven varen en de continuïteit van uw onderneming waarborgt. Ondanks wat ons mogelijk nog te wachten staat, maatschappelijk en economisch. Erop vertrouwend dat we er misschien niet ongeschonden, maar wel sterker uit zullen komen.

Eindejaarstips 2021

Welke koers gaat u varen? Hoe creëert u perspectief? Met onze eindejaarstips blikken we vooruit op onder andere het Belastingplan 2022. We geven u een selectie van eindejaarstips: belastingtips, algemene en branche-specifieke tips. Over welke acties u nu kunt uitvoeren, zodat u met een gerust gevoel het nieuwe jaar start. En wat er in het nieuwe jaar verandert.

Ga eens in gesprek met uw adviseur van acconavm. We staan voor u klaar. Samen brengen we u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst

Ondernemerswebinar 22 september – terugkijken

In ons ondernemerswebinar op woensdag 22 september namen we de kijkers mee in de actuele economische trends en ontwikkelingen. ABN AMRO econoom Jan-Paul van de Kerke blikte vooruit én besprak de meest belangrijke maatregelen van Prinsjesdag 2021. Onze adviseurs gaven financiële en fiscale tips waarmee u méér ruimte voor ondernemen ervaart. Kijk hier het webinar terug.

Videopodcasts op Prinsjesdag 2021

Marlies Claasen ging op 21 september in gesprek gaan met inspirerende ondernemers en professionals over wat de huidige ontwikkelingen in de maatschappij betekenen voor hun organisaties en bedrijven en hoe zij omgaan met thema’s als:

  • Werkgekuk, diversiteit en inclusie
  • Het brede waardemodel
  • De economie van morgen
  • Nieuw Leiderschap

Lees hier meer over onze gasten. Boeiende interviews met inspirerende gasten! U kunt interviews bekijken op ons Youtubekanaal. En de onze Podcasts beluiteren van deze gesprekken.

Nieuwsbrief Prinsjesdag 2021: extra ruimte voor ondernemen

Met onze Prinsjesdag Special informeerden wij u over de opvallendste actualiteiten én we besteden aandacht aan de najaarsonderwerpen. Hebt u de Special niet ontvangen? Kijk dan hier voor de onderwerpen uit deze Prinsjesdag Special.
U kunt zich ook abonneren op onze branche-specifieke nieuwsbrieven.  Dan bent u altijd als eerste op de hoogte van relevant nieuws en ontvangt u de tips in uw mailbox.

Uitdagende tijden, nieuw perspectief

Wilt u verder praten over de toekomstthema’s van uw branche en de uitdagingen voor uzelf en uw onderneming? Vul het contactformulier in of bezoek een kantoor bij u in de buurt.<< terug naar Nieuwsbrief