Samen brengen wij u verder!

Als vervolg op de campagne ‘Nederland rekent op zijn accountants’ heeft de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) onlangs een nieuwe campagne gelanceerd, die zich specifiek richt op mkb-ondernemers.

Nederland rekent op zijn accountants. Dat geldt zeker voor mkb-ondernemers. Want of je nou een start-up bent of een gevestigd familiebedrijf, internationaal opererend of geworteld in je eigen regio, klaar voor uitbreiding of op zoek naar opvolging: iedere ondernemer moet kunnen vertrouwen op een breed, deskundig advies en een kritische blik. Met een accountant halen ondernemers zo’n sparringpartner in huis. Als lid van het NBA ondersteunen wij deze campagne van harte; wij gunnen immers iedere mkb-ondernemer een betrokken en deskundige sparringpartner! Doe de test en zie of uw bedrijf toe is aan een accountant!

De meerwaarde van een accountant

Accountants doen veel meer dan alleen de boekhouding, fiscale aangiften en het samenstellen van jaarstukken. Zij kijken samen met mkb-ondernemers naar de toekomst, zakelijk en privé. Wat zijn hun ambities, waar liggen valkuilen en kansen, en hoe zorgen ze ervoor dat alles goed geregeld en verantwoord is: de accountant vraagt door en rekent voor.

Bij acconavm doen wij dat vanuit een full-service concept: voor vrijwel alle thema’s die u als mkb-ondernemer bezighouden, hebben wij de expertise in huis. Als acconavm zeggen we niet voor niets dat we ‘ruimte voor ondernemen’ bieden! Daarbij wordt nauw samengewerkt in teams van adviseurs en accountants vanuit onze belofte: Samen brengen wij u verder, met focus op de toekomst.

Dichtbij en betrokken

Op de pagina Onze klanten vindt u verhalen van ondernemers en leest u wat de adviseurs en accountants van acconavm voor hen betekenen. Zoek hier een accountant of adviseur bij u in de buurt!

Meer diensten

De kracht van acconavm: full-service dienstverlening en een vaste sparringpartner voor al uw vragen. Ontdek wat we nog meer voor u kunnen betekenen: met accountancy, advies over locatieontwikkeling en vanuit de controlepraktijk.<< terug naar Ruimte voor ondernemen