Raad van Bestuur

Onze organisatie is een stichting zonder partnerstructuur.

Maak kennis met onze Raad van Bestuur:

 

Theo de Vries

Voorzitter Raad van Bestuur a.i.

 

De Algemene vergadering van Aandeelhouders heeft Theo de Vries benoemd tot bestuursvoorzitter a.i. Theo vervangt Guus Delger, die wegens ziekte afwezig is.

De Raad van Commissarissen is verheugd dat Theo de Vries zich voorlopig aan acconavm wil verbinden. De Vries heeft een bewezen trackrecord als het gaat om het leiden en transformeren van accountantsorganisaties en heeft een verbindende leiderschapsstijl. Hij werkte 39 jaar als registeraccount bij EY, waarvan 25 jaar als partner. Van 2014 tot 2017 was hij voorzitter Raad van Bestuur a.i. van Flynth Holding N.V.

 

 

Emmy Lammesn Raad van Bestuur accon avm

Emmy Lammens

Lid Raad van Bestuur
Expertises:
Financiën & Control en Risk

“Ik kies voor acconavm vanwege de mooie uitdaging om als CFRO bij te dragen aan een florerende en toekomstbestendige organisatie. Ik heb er veel zin in om samen met alle acconavm collega’s mij in te zetten voor hoogstaande dienstverlening aan ondernemers en bedrijven”.

Vanaf medio april 2021 ben ik bij acconavm eindverantwoordelijk voor de Finance & Control en Risk. Als ervaren en mensgerichte financieel bestuurder heb ik oog voor de vraagstukken van deze tijd. Daarbij staat het leveren van klantwaarde en kwaliteit voorop.

 

 

Guus Delger voorzitter Raad van Bestuur Accon avm

Guus Delger

Voorzitter Raad van Bestuur
Expertises: Bedrijfsvoering, ICT & Facilitair, Innovatie

“We zijn ruim honderd jaar geleden vanuit de coöperatieve wereld ontstaan en hebben nog steeds het maatschappelijk belang als uitgangspunt. We willen een lerende organisatie zijn. We hebben de waarheid niet in pacht en beseffen dat soms moet worden bijgestuurd. Of dat we doelen nog niet halen. Dat is kwetsbaarheid, maar ook onze kracht.”

Sinds 2007 ben ik bij acconavm eindverantwoordelijk voor de financiën. Vanaf 2012 kreeg ik een bredere verantwoordelijkheid waaronder aansturing eerste lijn door mijn toetreding als lid van de Raad van Bestuur. Vanaf maart 2019 eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie in mijn functie als voorzitter Raad van Bestuur.

 

 

 

Angela Zuccara

Assistente Raad van Bestuur