Raad van Bestuur

Onze organisatie is een stichting zonder partnerstructuur.

Maak kennis met onze Raad van Bestuur:

Guus Delger voorzitter Raad van Bestuur Accon avm

Guus Delger

Voorzitter Raad van Bestuur
Expertises: Bedrijfsvoering, ICT & Facilitair, Innovatie

“We zijn ruim honderd jaar geleden vanuit de coöperatieve wereld ontstaan en hebben nog steeds het maatschappelijk belang als uitgangspunt. We willen een lerende organisatie zijn. We hebben de waarheid niet in pacht en beseffen dat soms moet worden bijgestuurd. Of dat we doelen nog niet halen. Dat is kwetsbaarheid, maar ook onze kracht.”

Sinds 2007 ben ik bij acconavm eindverantwoordelijk voor de financiën. Vanaf 2012 kreeg ik een bredere verantwoordelijkheid waaronder aansturing eerste lijn door mijn toetreding als lid van de Raad van Bestuur. Vanaf maart 2019 eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie in mijn functie als voorzitter Raad van Bestuur.

 

Monique van Lijssel Raad van Bestuur Accon avm

Monique van Lijssel

Lid Raad van Bestuur
Expertises: Bedrijfsvoering, HR, Marketing & Communicatie en Commercie

“Kwaliteit is vooral zichtbaar in de menselijke maat van de organisatie. De M-factor wordt steeds meer doorslaggevend om als organisatie van waarde te kunnen zijn”.

Sinds 2009 ben ik bij acconavm eindverantwoordelijk voor de HR, eerst als manager later als directeur HR. Vanaf 2017 kreeg ik een bredere verantwoordelijkheid door mijn toetreding als lid van de Raad van Bestuur.

 

 

 

Emmy Lammesn Raad van Bestuur accon avm

Emmy Lammens

Lid Raad van Bestuur
Expertises:
Financiën & Control en Risk

“Ik kies voor acconavm vanwege de mooie uitdaging om als CFRO bij te dragen aan een florerende en toekomstbestendige organisatie. Ik heb er veel zin in om samen met alle acconavm collega’s mij in te zetten voor hoogstaande dienstverlening aan ondernemers en bedrijven”.

Vanaf medio april 2021 ben ik bij acconavm eindverantwoordelijk voor de Finance & Control en Risk. Als ervaren en mensgerichte financieel bestuurder heb ik oog voor de vraagstukken van deze tijd. Daarbij staat het leveren van klantwaarde en kwaliteit voorop.

 

 

Angela Zuccara
Assistente Raad van Bestuur