Prinsjesdag 2019, een warm bad of een koude douche?

Prinsjesdag 2019, de troonrede is gelezen, de Miljoenennota en de voorgenomen fiscale maatregelen zijn gepresenteerd. Wat komt er dit jaar uit het koffertje? Het huidige kabinet is uiterst tevreden met hoe de zaken lopen, maar ziet de temperatuur van het economisch klimaat wat dalen. Hoe zit dat voor de ondernemers? Voelt Prinsjesdag voor u als een heerlijk warm bad, of wordt u opgeschrikt door een ijskoude douche?

Lees de samenvatting in de Special: Prinsjesdag 2019 – Warm bad of koude douche 17 september 2019.

De Prinsjesdag Special met extra tips voor ontspannen ondernemen

Er kwam al een ijskoude douche, begin dit jaar, voor ondernemers die (excessief?) lenen van de bv en zeer recent gevolgd door een voorstel tot een radicale wijziging van box 3. Met Prinsjesdag zijn nog een aantal plannen gepresenteerd die voor u als een warm bad of als een koude douche voelen. Wij hebben voor u een aantal belangrijke zaken op een rij gezet in ons  Prinsjesdag dossier en geven u ook graag extra tips voor ontspannen ondernemen.

Bezoek onze bijeenkomsten

Onze adviseurs praten u kort na Prinsjesdag bij over de fiscale plannen van het kabinet en andere relevante thema’s. Dit doen we tijdens speciale bijeenkomsten, op locaties door het hele land. Bekijk de data en meld u aan. Wees welkom!

Wij zetten de warme kraan voor u aan

Heeft u vragen over de aankomende veranderingen? Of wilt u weten wat de gevolgen zijn, privé en zakelijk? acconavm ondersteunt u graag. Neem contact met ons op. Wij zetten met tips en advies de warme kraan voor u aan: zodat u ontspannen kunt ondernemen. Samen brengen we u en uw onderneming verder.