http://accountant

Prinsjesdag 2017

prinsjesdag 2017

Tijdens Prinsjesdag 2017, de derde dinsdag in september, maakt het kabinet de plannen voor het volgend jaar bekend. Terwijl de kabinetsonderhandelingen nog in volle gang zijn, tikt de klok gewoon door. Als adviseur en accountant hebben wij speciale interesse wat het Belastingplan 2018 gaat brengen. Op Prinsjesdag worden deze plannen uit de doeken gedaan waarschijnlijk door het demissionaire kabinet.

Wat mag u van ons verwachten rondom Prinsjesdag 2017?

Onderwerpen die controversieel zijn verklaard zal het demissionaire kabinet niet behandelen met Prinsjesdag 2017. Toch kijkt ons fiscale turboteam met belangstelling uit naar de fiscale plannen. We geven u op 19 september een korte samenvatting op onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn. Waar dient u rekening mee te houden, wat zijn de te verwachten gevolgen? Kunt u al anticiperen?

– Speciale editie van de E-nieuwsbrief

Op 19 september 2017 ’s avonds laat verschijnt onze Speciale editie Prinsjesdag van de E-nieuwsbrief, opgesteld door ons turboteam. Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief nog niet? U kunt zich nog abonneren.

– Bijeenkomsten in de regio

De wijzigingen die de Minister van Financiën presenteert zijn voor een ieder van belang, uiteraard ook voor u! Het anticiperen op deze wijzigingen kan u wellicht voordeel opleveren. Wij brengen u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en de mogelijkheden die dit voor u biedt. Wij nodigen u daarom ook dit jaar weer uit voor één van onze bijeenkomsten Prinsjesdag 2017.

Meer informatie over de bijeenkomsten in de regio vindt u later op deze pagina.

– Van Belastingplan 2018 naar wet

Het Belastingplan 2018 wordt zowel in de Tweede Kamer als Eerste Kamer besproken. Pas na goedkeuring worden de plannen definitief. Vanzelfsprekend houden we voor u in de gaten hoe u hierop kunt inspelen. Is het belangrijk om nog dit jaar in actie te komen of kunt u met bepaalde zaken beter even wachten tot 2018? In onze eindejaarstips besteden we hier op de belangrijkste punten aandacht aan. Abonneer u op de E-Nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Verder levert acconavm belastingadvies maatwerk om uw onderneming fiscaal te optimaliseren. Is er nog ruimte voor investeringen? Hoe kunt u de fiscale druk verminderen? Maakt u optimaal gebruik van de fiscale regelingen? Zijn privé en bedrijf optimaal afgestemd?<< terug naar Ruimte voor ondernemen