http://accountant

Over ons

ondernemend, ambitieus, meedenkend, nauw betrokken en dichtbij

Over ons

acconavm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Onze belofte aan u

  • Wij staan naast u in uw bedrijfsvoering en zijn net zo ondernemend en ambitieus als u
  • Wij denken met u mee en fungeren als uw persoonlijke klankbord
  • Wij zijn altijd dichtbij en nauw betrokken bij wat u inspireert en motiveert

De doorgaande ontwikkeling van de kenniseconomie vraagt om een continue ontwikkeling van het dienstenpakket van acconavm als advies- en kennisorganisatie.

In de toekomst zal de vraag van de klant zich steeds meer toespitsen op de interpretatie van zijn cijfers en het adviseren op basis van die interpretatie. Dat betekent dat de accountmanager een steeds belangrijkere rol en functie voor de klant krijgt. Door te luisteren naar de klant, proactief te adviseren en gebruik te maken van de enorme hoeveelheid deskundigheid die bij acconavm aanwezig is, zal de klant onze meerwaarde ervaren.

Naast ondernemende klanten zullen dan ook de ondernemende, ambitieuze werknemers zich bij acconavm thuis voelen. Samen maken wij het verschil.

Peter Feijtel, bestuursvoorzitter
Peter Feijtel, bestuursvoorzitter acconavm

Want alleen zo kunnen we nu en in de toekomst ondernemend voor onze klanten optreden en samen met hun onze gezamenlijke ambities waarmaken.

1917 Historie

De geschiedenis van acconavm gaat terug tot 1917 toen onze moeder-organisatie werd opgericht. Van boekhoudkantoor groeide de organisatie door de jaren heen uit tot een fullservice accountants- en adviesorganisatie met een klantenkring in de agrarische sector, het mkb en de overheid- en non-profitsector. Die groei danken we niet aan onze wil om te groeien, maar juist aan de wil om klein te blijven en dicht bij onze klanten te staan. Precies zoals we in 1917 zijn begonnen.

2017 Toekomst

Dankzij gecontroleerde schaalvergroting hebben we onze dienstverlening steeds verder kunnen optimaliseren. We vieren ons 100-jarig bestaan! Dat betekent niet dat we de finish hebben bereikt. Integendeel. Iedere dag is een nieuwe mijlpaal op weg naar nog betere dienstverlening. Zo zal met de ontwikkeling van de kenniseconomie ons zwaartepunt in toenemende mate op de interpretatie in plaats van de productie van cijfers komen te liggen en op het adviseren op basis van die interpretatie.<< terug naar Contact
Altijd op de hoogte met onze E-nieuwsbrieven. Schrijf u hier in.