Coöperatief, innovatief, ondernemend, deskundig en betrokken.

Over ons

Een acconavm adviseur is altijd dichtbij. Persoonlijk betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en een scherp oog op innovatie. Voor méér ruimte voor ondernemen. Zo brengen we samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst. Ontdek ons verhaal.

100+ jaar ruimte voor ondernemen

acconavm is van oorsprong een agrarische coöperatie, in 1917 opgericht door ons moederbedrijf in Leeuwarden Al snel groeide acconavm uit tot een landelijke, fullservice advies- en accountancyorganisatie voor het mkb. In 2017 vierde acconavm haar 100-jarig bestaan: een bijzondere mijlpaal.Locatie-onafhankelijk
Inmiddels brengen we samen met 1000+ collega’s vanuit ruim 40 vestigingen onze klanten verder. Dit betekent: een groot kennisnetwerk, altijd en overal uw adviseur dichtbij én alle expertises in huis. Onze adviseurs werken locatie-onafhankelijk. Zij komen graag naar de ondernemer toe, waar hij ook onderneemt.

Multidisciplinair team
Onze adviseurs en experts kijken graag over afdelingsgrenzen heen. Voor elk vraagstuk staat een acconavm ‘taskforce’ voor u klaar. Ga naar onze diensten.

acconavm is een stichting
Innovatie en kwaliteitsbeleving bepalen het succes van onze organisatie en onze klanten. acconavm is een coöperatie zonder partnerstructuur. Onze winst vloeit terug in de organisatie en onze medewerkers. Continuïteit en kwaliteit gaan vóór winststreven. Het welzijn en succes van ondernemers en medewerkers staan op #1.

Met focus op de toekomst
Controle- en samenstelwerkzaamheden gaan steeds meer automatisch. Dit biedt onze adviseurs meer ruimte voor proactieve advisering en interpretatie van cijfers. Zodat we samen onze klanten nóg verder brengen, met focus op de toekomst.

Ruimte voor maatschappelijke impact
Onze stichtingsstructuur biedt ruimte voor maatschappelijke impact. Door sponsoring, goede doelen-acties en mooie initiatieven van onze eigen medewerkers. Een geslaagd voorbeeld: de actie ‘Een wens voor je medemens’ ter ere van het 100-jarig jubileum in 2017. Onze medewerkers vervulden 100 wensen van mensen die een steuntje in de rug verdienden.

Naast ondernemende klanten zullen dan ook de ondernemende, ambitieuze werknemers zich bij acconavm thuis voelen. Samen maken wij het verschil.

Want alleen zo kunnen we nu en in de toekomst ondernemend voor onze klanten optreden en samen met hun onze gezamenlijke ambities waarmaken.


Altijd op de hoogte met onze E-nieuwsbrieven. Schrijf u hier in.