Wilt u meer maatschappelijke impact bereiken? Lees Échte winst!

Echte winst

Als maatschappelijke organisatie wilt u daadwerkelijk iets toevoegen aan de maatschappij. Maar wat is precies de impact van wat je doet? Doet u al aan impactmeting? Niet alleen de financiële verantwoording is belangrijk, maar u wilt ook de maatschappelijke impact zichtbaar maken. 

Zeven stappen op weg naar succes

Échte winst is hét boek voor iedereen die met een organisatie of onderneming meer maatschappelijke impact wil bereiken. Auteur Petra Hoogerwerf beschrijft en analyseert op sprankelende wijze en met veel voorbeelden uit de praktijk de zeven essentiële stappen op weg naar succes. Jan Snoei, verantwoordelijk accountant bij acconavm controlepraktijk, werkte als deskundige mee en gaf advies. Jan Snoei heeft meegeschreven aan hoofdstuk 9 ‘Verantwoording’. In dit hoofdstuk staan concrete stappen voor impactmeting, tips inzake risicomanagement en veel praktijkvoorbeelden van hoe maatschappelijke organisaties zich (kunnen) verantwoorden.

Petra Hoogerwerf neemt u mee in de wereld van non-profit organisaties, goededoelenorganisaties, social enterprises, culturele ondernemingen, burgerinitiatieven, online communities, coöperaties, fondsen, impact investors en maatschappelijk betrokken bedrijven. Al deze organisaties en financiers zijn elk op hun eigen manier gericht op het bereiken van échte winst voor de samenleving. Dat is goed voor de organisatie, de medewerkers, de klanten én de samenleving. Hoogerwerf belicht hoe complexe vraagstukken van de wereld door innovatie, opschaling en samenwerking, worden aangepakt.

Boekpresentatie Échte winst

Op woensdag 21 juni vindt de boekpresentatie plaats in Amsterdam tijdens het symposium Échte winst, over ondernemen met maatschappelijke impact. Jan Snoei is hoofdspreker naast o.a. Simone Groenendijk (Rabobank Foundation) en Maarten van Herpen (Philips). U kunt zich nog inschrijven.
<< terug naar overzicht