Warm, sportief en sfeervol: enthousiaste terugblik op Maximale 10

Op 28 augustus vond de Maximale 10 plaats: een 10 kilometerrun voor de stichting Spieren voor Spieren. Een initiatief van 3 hardloopclubs: de Bossche Business Runners, de Central Park Runners en de Accon Dravers. Organisator Erik van der Most van acconavm adviseurs en accountants blikt enthousiast terug. 

Warm, sportief en sfeervol, dat is de maximale 10 in het kort. Een sportief evenement om samen in beweging te komen voor de Stichting Spieren voor Spieren. Olivier Heimel, hoofdredacteur van RunnersWorld, gaf het startschot voor de 10 kilometerloop rond het Maximakanaal. En weg waren de 75 deelnemers. Een geweldige manier om op kleine schaal maatschappelijk iets bij te dragen. De temperatuur was niet ideaal, maar daar lieten de lopers zich niet door uit het veld slaan. Met extra waterposten was het hitteplan geactiveerd. De opbrengst van de loop komt geheel ten goede doel voor Spieren voor Spieren, we maken hen blij met een cheque van 1190 euro. (en de donaties komen nog steeds binnen!)

“Een leuk loopje en top georganiseerd.”

 

“Als organisator van de Bossche Business Runners en trainer bij de Central Park Runners ben ik vaak betrokken bij hardloopevenementen in de regio. Samen hardlopen is een mooie manier om te netwerken met vakgenoten, zakenrelaties en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Als medewerker van acconavm dacht ik: dat kunnen wij ook! Daarom richtten wij de Accon Dravers op, een hardloopclub die bestaat uit acconavm-collega’s. “

”Ik doe vanaf mijn 8e aan atletiek en ben nu 67 jaar.
Ik geef nog steeds hardlooptraining, ik gun eenieder
sport en beweging. Dat is mijn reden tot donatie.”

 

 

De drie hardloopclubs besloten samen om de Maximale 10 te organiseren. Met als goede doel: stichting Spieren voor Spieren, die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

“Spieren voor Spieren is een sympathiek doel dat iedereen raakt. Een gezond lichaam gun je iedereen, zéker een kind. Dat we daar via een sportevenement aan kunnen bijdragen, is een mooie gedachte.”

Save the date: De Maximale 10, woensdag 26 augustus 2020

 

 
<< terug naar overzicht