Uitnodiging VAR bijeenkomst

VAR bijeenkomst

‘De verdwijning van de VAR, wat nu?’

Per 1 mei 2016 verdwijnt de verklaring arbeidsrelatie (VAR). Let op! Dit heeft gevolgen wanneer u zzp’ers inhuurt, met name op het gebied van de loonheffingen. acconavm organiseert in diverse regio’s bijeenkomsten. Komt u ook?

Indien u per 1 mei aanstaande de belangwekkende zaken hieromtrent niet op orde heeft, loopt u grote risico’s. Voor u als opdrachtgever is het van groot belang de zaken goed te regelen, zodat u niet aansprakelijk wordt gesteld voor met name belastingschulden van een ander.

Uitnodiging bijeenkomst: De verdwijning van de VAR, wat nu?

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn. We belichten zowel de fiscale als de juridische aspecten. De opvolger van de VAR, de Wet Beoordeling Arbeidsrelaties komt uitgebreid aan de orde.

Data

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op dinsdag 12 april, woensdag 13 april, maandag 18 april, dinsdag 19 april, woensdag 20 april  en dinsdag 7 juni 2016 op diverse locaties in Nederland.

De ontvangst is vanaf 19.00 uur en het inhoudelijke programma begint om 19.30 uur. De bijeenkomst bestaat uit een presentatie, die naar verwachting ongeveer 1,5 uur in beslag zal nemen. Er is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen of het maken van een individuele afspraak.

Online aanmelden voor VAR bijeenkomst

U kunt zich online inschrijven, maar ook een telefoontje of mail aan het kantoor waar u de bijeenkomst wenst bij te wonen, volstaat. Werkt u veel samen met vaste zzp’ers, dan bent u samen van harte uitgenodigd.

Uw aanmelding ontvangen wij graag. Mocht de interesse op een van de locaties te gering zijn, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Voor aanmelden klikt u onderstaand op de locatie van uw voorkeur.

Bijeenkomsten dinsdag 12 april:

Breda
Drachten (vol, aanmelden niet meer mogelijk)
Maastricht-Airport
Groningen
Barneveld
‘s-Hertogenbosch

Bijeenkomst woensdag 13 april:

Roermond

Bijeenkomst maandag 18 april:

Goes

Bijeenkomst dinsdag 19 april:

Drachten

Bijeenkomst woensdag 20 april:

Sliedrecht  (vol, aanmelden niet meer mogelijk)

Bijeenkomst dinsdag 7 juni:

Sittard
<< terug naar overzicht