Tweede editie de Maximale10 groot succes: “Wat een enthousiasme”

Op woensdag 2 september vond de tweede editie van de Maximale10 plaats: een hardloopevenement voor de stichting Spieren voor Spieren. Bijna 200 deelnemers hebben gezamenlijk bijna 3000 euro opgehaald voor de stichting. Organisator en collega Erik van der Most blikt terug op een geslaagd event.

Vorig jaar organiseerde Erik de Maximale10 voor het eerst, samen met lokale hardloopclubs de BosscheBusinessRunners en Central Park Runners. Erik vertelt over zijn motivatie:

“Als organisator van de BosscheBusinessRunners ben ik vaak betrokken bij hardloopevenementen in de regio. Samen hardlopen is een mooie manier om te netwerken en tegelijkertijd een goed doel te steunen. De eerste editie vorig jaar was zo’n groot succes, dat we er dit jaar weer voor gingen.

Als verrassing kwam Minke Booij de cheque in ontvangst nemen: “We vinden het mooi dat de Maximale 10 haar krachten wil bundelen met Spieren voor Spieren om samen een mooi resultaat neer te zetten.”

100% voor het goede doel

Erik licht toe waarom er destijds voor het goede doel Spieren voor Spieren is gekozen: “Spieren voor Spieren is een sympathiek doel dat iedereen raakt. Een gezond lichaam gun je iedereen, zéker een kind. Dat we daar via een sportevenement aan kunnen bijdragen, is een mooie gedachte.”

Geslaagde actie

Bijna 200 deelnemers stonden op woensdagavond te trappelen aan de start, waarna olympisch atlete Kim Dillen het startschot gaf. Naast het 10-kilometerparcours was er dit jaar ook een 5-kilometeroptie. De route liep langs het Máximakanaal in Den Bosch. Na afloop konden deelnemers buiten bijkomen met een ijsje. Hier was ook de ludieke prijsuitreiking op veilige afstand.

maximale 10 rosmalen

Fotograaf: Diane van Veen

Erik van der Most blikt terug op een geslaagde run: “Er is een mooi bedrag opgehaald, maar het is vooral super om te zien dat er zoveel enthousiaste mensen zijn die zich willen inzetten voor het goeie doel, Spieren voor Spieren. Volgend jaar is de Maximale 10 op 1 september 2021”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze maatschappelijk betrokken actie van acconavm adviseurs en accountants? Neem contact met Erik op via e.vandermost@acconavm.nl. Voor andere vragen verwijzen we u graag naar een kantoor bij u in de buurt.

 
<< terug naar overzicht