Ren mee voor Spieren voor Spieren – De Maximale 10

Op 28 augustus vindt de Maximale 10 plaats: een 10 kilometerrun voor de stichting Spieren voor Spieren. Een initiatief van 3 hardloopclubs: de Bossche Business Runners, de Central Park Runners en de Accon Dravers. Organisator Erik van der Most van acconavm adviseurs en accountants vertelt over het initiatief.   

Praktische informatie

Datum woensdag 28 augustus 2019
Aanvang 19.00 uur
Parcours rondje Máximakanaal, Den Bosch
Omkleden acconavm-kantoor, Burgemeester Burgerslaan 44, Rosmalen
Bijdrage 10 euro voor Spieren voor Spieren
Aanmelden www.sportenvoorspieren.nl/team/maximale10

Maatschappelijke impact creëren

Eriks motivatie voor de Maximale 10: maatschappelijke impact creëren, samen met collega’s, relaties en mensen uit de regio.

“Als organisator van de Bossche Business Runners en trainer bij de Central Park Runners ben ik vaak betrokken bij hardloopevenementen in de regio. Samen hardlopen is een mooie manier om te netwerken met vakgenoten, zakenrelaties en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Als medewerker van acconavm dacht ik: dat kunnen wij ook! Daarom richtten wij de Accon Dravers op, een hardloopclub die bestaat uit acconavm-collega’s. Dat het startschot voor de run wordt gegeven door Olivier Heimel, hoofdredacteur van RunnersWorld, vinden we gaaf!”

Organisatie en aanmelden

De drie hardloopclubs besloten samen om de Maximale 10 te organiseren. Iedere hardloopliefhebber kan zich aanmelden en meelopen met deze Maximale 10. Met als goede doel: stichting Spieren voor Spieren, die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

“Spieren voor Spieren is een sympathiek doel dat iedereen raakt. Een gezond lichaam gun je iedereen, zéker een kind. Dat we daar via een sportevenement aan kunnen bijdragen, is een mooie gedachte. Het initiatief krijgt veel steun van collega’s en mensen uit de omgeving. En acconavm is mede-organisator. Fantastisch! Ik roep dan ook iedereen op om mee te doen. Na afloop zorgen wij voor een verfrissing. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren. Iedere donatie is natuurlijk van harte welkom. Na afloop zorgt acconavm voor een verfrissing.”

Inschrijven en doneren kan via www.sportenvoorspieren.nl/team/maximale10.
<< terug naar overzicht