http://Wat%20is%20nu%20echt%20belangrijk

Prinsjesdag-tip: Ondernemers in gesprek via ons YouTube kanaal

WAT IS NU ECHT BELANGRIJK?

Prinsjesdag-tip: Ondernemers in gesprek via ons YouTube kanaal

ondernemers in gesprek livestream

Prinsjesdag is méér dan de aangekondigde belastingplannen en cijfers. Het is breder dan dat en raakt ons allemaal, sociaal, maatschappelijk en economisch. Het laat ons in deze tijd stilstaan bij: Wat is nu écht belangrijk?  In de media wordt druk gespeculeerd over de inhoud van het koffertje van minister Hoekstra en hier en daar wordt al een tipje van de sluier opgelicht. Wat gaan de nieuwe regeringsplannen betekenen voor ondernemers?

Daarom gaan we al vlak vóór en direct ná de Troonrede – coronaproof –  in gesprek met ondernemers.
Hoe kijken zij aan tegen deze tijd?
Hoe houden ze focus om te kunnen blijven doen, waar ze blij van worden?
Waar halen ze de veerkracht vandaan die nodig is om bij te sturen en op koers te blijven?

Over de Livestream

Wanneer? dinsdag 15 september 2020
Hoe laat? 12.00-13.00 en 14.00-15.00 (onder voorbehoud Troonrede)

De uitzending is te zien via het YouTube-kanaal van acconavm en wordt gehost door Marlies Claasen, presentatrice, dagvoorzitter, zangeres en presentatiecoach. Onze gasten komen allemaal uit het bedrijfsleven en gaan samen in gesprek over de impact van de overheidsmaatregelen.
Lubbert van Dellen, Commercieel Directeur bij acconavm zal de tafelheer van Marlies zijn: ‘De onderwerpen gaan o.a. over wat ondernemers dit jaar nog van de overheidsmaatregelen zullen gaan merken en we maken een doorkijkje naar 2021. Het zal gaan over ondernemerschap in een nieuwe werkelijkheid en waarom het juist nú het goede moment is om na te denken over strategische keuzes.’

Klik op deze link https://www.youtube.com/user/Acconavmtv/live en stel en herinnering in. Dan ontvangt u een melding zodra we live gaan.
<< terug naar overzicht