Peter Feijtel neemt in kroonjaar afscheid van acconavm

Bij de start van zijn 25e jaar bij acconavm adviseurs en accountants legt Peter Feijtel RA zijn functie neer als bestuursvoorzitter. Hij bekleedde deze functie zo’n twintig jaar. De heer Feijtel wil na een kwarteeuw bij het honderdjarige acconavm nieuwe uitdagingen aangaan in ondernemerschap en als bestuurder.

Medebestuurders en commissarissen betreuren, maar begrijpen en respecteren het besluit van de heer Feijtel en zijn hem dankbaar voor zijn inzet en resultaten. Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een top-tien speler in de Nederlandse accountancy.

In de komende periode neemt Peter Feijtel afscheid van collega’s en relaties en draagt hij zijn taken over. In statutaire zin nemen zijn collega’s in de raad van bestuur, Guus Delger RA en drs. Monique van Lijssel, zijn verantwoordelijkheid over. Er start een procedure om de raad van bestuur op sterkte te brengen.

Op donderdag 6 juni a.s. biedt de organisatie Peter Feijtel een afscheidsbijeenkomst met aansluitende receptie aan. Bij deze gelegenheid vindt de lancering plaats van een nieuwe award die acconavm uitreikt aan innovatieve en duurzame familiebedrijven. Peter Feijtel is bereid gevonden op te treden als juryvoorzitter.

 
<< terug naar overzicht