Op tijd buitenlandse btw terugvragen

buitenlandse btw

Uiterlijk 30 september 2016 moeten de verzoeken om teruggaaf van buitenlandse btw in 2015 bij de Belastingdienst ingediend zijn, anders is er geen teruggaaf van mogelijk.

Doet u zaken met het buitenland. Betaalt u buitenlandse btw? Voor het indienen van een teruggaafverzoek is een speciale inlog nodig. Deze inloggegevens verschillen van de gegevens voor de reguliere btw-aangiften. Houd rekening met de extra tijd van het aanvragen van de inlog.

Teruggaafverzoek buitenlandse btw

Onze btw-specialisten kunnen u adviseren of ontzorgen en het teruggaafverzoek van betaalde buitenlandse btw voor u uitvoeren. Uiterlijk 30 september 2016 dient het teruggaafverzoek buitenlandse btw 2015 ingediend te zijn. Gezien de benodigde tijd voor verwerking van de gegevens en de aanvraag van de specifieke inlogcode, adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact te leggen met onze btw-specialisten door een email te sturen naar btwadvies@acconavm.nl of te bellen met: 0117-456745. 

Te verstrekken gegevens:

  • Een korte omschrijving van de bedrijfsactiviteiten van de ondernemer en welke levering(en)/ dienst(en) in het buitenland aan de ondernemer is/zijn verricht;
  • Kopie van facturen (in pdf);
  • Inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) voor het gebruik van de internetsite van de Belastingdienst.

Lees ook: Buitenlandse btw terugvragen

 

 
<< terug naar overzicht