http://Lubberink

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 maakt Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap naar acconavm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met acconavm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen acconavm en Lubberink & co gebruikmaken van een kennisnetwerk van 1000+ collega-adviseurs en -accountants.

Lubberink & co: een bekend gezicht

Peter Feijtel, voorzitter van de Raad van Bestuur van acconavm, licht de samenvoeging toe: “Lubberink & co is al bijna 50 jaar een bekend gezicht in de stad, bij mkb-ondernemers en inwoners. Veel ondernemers hebben ervaring met het kantoor, of ze kennen Lubberink & co in ieder geval van naam. Dat is mooi om te zien en daar mag acconavm van meeprofiteren.”

Samen voor succes

Lubberink & co en acconavm hebben veel gemeen. Peter Feijtel: “Beide staan we naast de ondernemer, om samen de onderneming verder te brengen. We willen de beste kwaliteit bereiken, dankzij de persoonlijke aanpak van bevlogen en ervaren medewerkers. Samen met Lubberink & co willen we de ondernemer en zijn onderneming verder brengen met focus op de toekomst.”

En zo voelt dat ook voor Hans Meerveld, belastingadviseur en vennoot bij Lubberink & co: “Die persoonlijke benadering en het coöperatieve karakter is wat ons bindt. Daarbij is het prettig dat acconavm onze identiteit en authentieke waarden respecteert. Zo blijven onze relaties vertrouwen op onze betrokkenheid en kwaliteit, maar nu met een breder dienstenaanbod.”

Toekomstperspectief

Door de samenwerking met Lubberink & co versterkt acconavm het netwerk in de regio Groningen. Peter Feijtel licht toe: “In Groningen is veel ondernemerschap te vinden. Denk aan innovatieve bedrijven, en ook samenwerkingen met hogescholen en de universiteit. Bovendien vinden veel jonge mensen Groningen een fijne plek om te werken. Dankzij Lubberink & co hebben we er een goede locatie, mooi netwerk en interessant relatiebestand bij.”

Voor Lubberink & co biedt de samenwerking nieuwe kansen. Meerveld vertelt: “Dankzij de overname door acconavm profiteren we nu van een breder kennisnetwerk in heel Nederland. Dat biedt tevens ontwikkelkansen voor onze medewerkers. En voor onze klanten betekent het dat we hen nóg beter kunnen adviseren over complexe vraagstukken.”

Meer over Lubberink & co
<< terug naar overzicht