Landbouwvakdagen West-NL 2021: de prijsuitreiking

Landbouwvakdagen West-NL 2021

Eind augustus was acconavm vanuit Dokkum, Sneek en Drachten aanwezig op de Landbouwvakdagen West-NL. Wat was het goed om elkaar weer te ontmoeten. Een terugblik op de beurs en nieuws over de prijsuitreiking.

De Landbouwvakdagen vonden plaats bij Maatschap Helder in Middenbeemster. Op een mooie bedrijfslocatie kwamen ondernemers in de akkerbouw, melkveehouderij, bosbouw en ondernemers met een gemengd bedrijf samen om diverse ondernemingen en organisaties te ontmoeten, kennis op te doen en informatie op te halen die direct in het bedrijf kan worden toegepast.

Bezoekers: bedankt!

De stand van acconavm is goed bezocht en veel van deze enthousiaste bezoekers hebben deelgenomen aan de prijsvraag. Wij bedanken alle deelnemers graag voor hun bezoek aan onze stand en deelname aan de actie!

Inmiddels hebben alle prijswinnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen. acconavm adviseur Rouke de Boer heeft in een rondje door Noord-Nederland alle prijswinnaars persoonlijk bezocht.

Prijswinnaars

1e prijs – Kruiwagen, incl. aardappelen en uien: Maatschap Staal (Berkhout)
2e prijs – Bats en aardappelen: Landbouwbedrijf van Arkel (Wieringerwerf)
3e prijs – Kaas van 12,5 kg: Melkveebedrijf van Selm (Starnmeer)

Prijsuitreiking

Zie de video hieronder voor een impressie.

Relevante informatie voor uw branche

Hebt u de beurs gemist? Op de branchepagina voor agrarisch ondernemers vindt u blogs en kennisartikelen met tips en aandachtspunten en nemen we u mee in de ontwikkelingen in uw branche. Heeft u bijvoorbeeld de whitepaper over de herwaardering van landbouwgrond al gelezen? En bent u bekend met het verschil tussen huur en pacht?

Tijd voor een goed gesprek

Zo ontdekken we samen wat het beste is voor uw onderneming én voor uzelf als ondernemer. Want hoe kijkt u naar de toekomst, en waar voelt u zich het beste bij? Dát is de basis voor een succesvolle zakelijke beslissing. Wat zijn uw ambities en waar liggen valkuilen en kansen? Wilt u daar eens over van gedachten wisselen? Maak gebruik van onderstaand contactformulier of neem contact op met een kantoor bij u in de buurt.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
<< terug naar overzicht