Lamberdina’s Hoeve wint Venrayse ondernemersprijzen

Venrayse Ondernemersprijzen

Op 9 januari 2020 was de feestelijke uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de Schouwburg Venray. Onze klant Lamberdina’s Hoeve won niet alleen de Rabobank Publieksprijs maar ook de Loek Nelissenprijs van de vakjury. acconavm feliciteert Lamberdina’s Hoeve met dit prachtige resultaat!

Het Venrayse Ondernemers Platform (VOP) reikt sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar. De Rabobank Publieksprijs is voor de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. Dit jaar stond het thema Grensverleggend! centraal.

De Venrayse ondernemersverenigingen presenteerden in september de genomineerden. Na een intensief traject vond gisterenavond de prijsuitreiking plaats, tijdens het nieuwjaarsevent van ondernemend Venray in de schouwburg.

Baanbrekende prestaties

Accountmanager Jos Schreurs van acconavm: “Het was een mooie avond met zes genomineerden. Onze klant Lamberdina’s Hoeve van Eric Thielen won de Loek Nelissen én de Rabobank Publieksprijs. Hieruit spreekt veel waardering voor zijn baanbrekende onderneming met biologische legkippen.”

Lamberdina’s Hoeve van Eric Thielen is een zeer duurzame kippenboerderij. Het uitgangspunt: duurzaam zorgdragen voor dier, mens, natuur en omgeving. Voor een volwaardige manier van leven. Op Lamberdina’s Hoeve staat de kip centraal. En in haar natuurlijke habitat legt de kip de allerbeste eieren.

Deze biologische hoeve telt 14 stalletjes met ieder 2850 kippen. Volgens Eric is de gedachte achterhaald dat ‘kleinschaligheid’ synoniem is aan ‘duurzaam’. Want als je op grotere schaal produceert kun je veel efficiënter investeren in duurzaamheid.

Jos: “Dit is een onconventionele visie, echt Grensverleggend! acconavm is er trots op dat we met ons advies en onze dienstverlening hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze ondernemer.”

De genomineerden

Naast Lamberdina’s Hoeve waren genomineerd: PIT voor jouw administratie, Expert Venray, Kusters 2.0, Gastrobar TOF en De Mulder Keukens op Maat. De genomineerden van 2020 zijn allemaal op hun manier grensverleggend bezig. Hierover lees je meer op de website van de VOP.
<< terug naar overzicht