Geslaagde online informatiesessie over toekomst jonge agrariërs

Samenwerking LAJK

Op 2 juli verzorgde acconavm een online informatiesessie voor leden van het Limburgs Agrarisch Jongeren Kontakt (afdeling Noord-Limburg). Fiscaal experts gaven de jongeren inzichten rondom het thema: ‘fiscale en juridische aspecten van het vermogen in de verschillende ondernemersfasen’.

Complexe vragen

Huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en testamenten. Ingewikkelde onderwerpen waar je als jonge ondernemer nog weinig ervaring mee hebt. Als partner van het LAJK besloot acconavm hierover een online informatiesessie te organiseren.

Waardevolle inzichten

De sessie vond plaats op 2 juli, via Microsoft Teams. Collega’s Jos Schreurs, Lisa Gerhards en Patrick Janssen gaven de vijftien LAJK-leden praktische inzichten. Wat zijn de fiscale gevolgen van een samenlevings- of huwelijkscontract? En hoe ga ik slim om met zakelijk en privévermogen? Deelnemers ervaarden de sessie als verhelderend.

Over het partnerschap

Veel leden van het LAJK nemen in de (nabije) toekomst het agrarisch bedrijf van hun ouders over. Als partner van het LAJK deelt acconavm graag kennis met deze jonge agrariërs. Lees meer over het partnerschap.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons partnerschap met het LAJK? Of heeft u vragen over onze expertise in de agrosector? Neem contact op met een kantoor bij u in de buurt.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
<< terug naar overzicht