Felicitaties voor winnaars Stappen & Shoppen Breda

acconavm feliciteert alle winnaars van Stappen & Shoppen Breda! Wat een feestelijke avond was het op 8 april 2019 in Strand Binnen waar alle retailers en horeca-ondernemingen vol verwachting uitkeken of zij in de prijzen zouden vallen.

Onze felicitaties gaan in het bijzonder uit naar de ultieme retail winnaar: ZEZ Mode aan de Haagsemarkt in Princenhage. Van harte proficiat!

Maandagavond 8 april was de Retail en Horeca uit Breda aanwezig bij de uitreiking van de  Stappen & Shoppen Award Breda. Een gala-uitreiking in een feestelijk aangekleed Strand Binnen. Deze awards worden sinds 2013 georganiseerd en zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio.

Meer ruimte voor ondernemen

Dit jaar is acconavm adviseurs en accountants een van de sponsoren van de Stappen & Shoppen Awards in Breda. De winnende retailer ontving de Bedrijfsscan Retail van de advies- en accountantsorganisatie. acconavm draagt retailers een warm hart toe. Met haar jarenlange kennis en ervaring geven wij u meer ruimte voor ondernemen.

De Bedrijfsscan Retail is een tool die een compleet beeld van de onderneming geeft, de sterke punten uitlicht en kansen voor verbetering signaleert. acconavm brengt u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst.
<< terug naar overzicht