Emmy Lammens nieuw lid Raad van Bestuur

Emmy Lammens nieuw lid Raad van Bestuur accon■avm

Per 15 april zal Emmy Lammens toetreden tot de Raad van Bestuur. In deze functie zal zij de Raad van Bestuur versterken als CFRO, op het gebied van Finance, Control en Risk. 

Lammens is een ervaren en mensgerichte financieel bestuurder met oog voor de vraagstukken van deze tijd. Ze staat voor het leveren van klantwaarde en kwaliteit. Lammens heeft ruime ervaring bij Alfa accountants en adviseurs en Rabobank opgedaan. Ze is een verbindend leider met bewezen realisatiekracht die als business partner ook de regio’s zal ondersteunen.

“Ik kies voor acconavm vanwege de mooie uitdaging om als CFRO bij te dragen aan een florerende en toekomstbestendige organisatie. Ik heb er veel zin in om samen met alle acconavm collega’s mij in te zetten voor hoogstaande dienstverlening aan ondernemers en bedrijven”, aldus Lammens.

De Raad van Bestuur bestaat in deze nieuwe samenstelling uit Guus Delger (voorzitter), Monique van Lijssel en Emmy Lammens. Met de versterking van de CFRO, kan Delger zich richten op de strategische uitdaging en ambitie om acconavm te ontwikkelen naar advies- en accountancyorganisatie met focus op de toekomst.

De toetreding is onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM op basis van de betrouwbaarheidstoets.
<< terug naar overzicht