Budget Subsidieregeling verwijderen asbestdaken mogelijk snel uitgeput

budget 2018 verwijdering asbestdaken

Voor de Subsidieregeling verwijderen asbestdaken was in 2018 een budget van € 23 miljoen beschikbaar. RVO heeft nu het budget van 2019 (het totale budget) al open gezet.

Het budget van € 23 miljoen voor de subsidieregeling was volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) per 9 augustus 2018 overschreven. Volledige aanvragen zou de RVO op 1 januari 2019 weer in behandeling nemen, met het budget dat dan beschikbaar komt.

Om verwijdering van asbestdaken te blijven stimuleren, heeft de RVO nu het totale budget al open gezet. Het totale budget raakt met de huidige hoeveelheid aan subsidieclaims snel uitgeput. De budgetclaim tot en met 1 oktober 2018 was € 69,5 miljoen. Het totaal beschikbare budget van € 75 miljoen kan daardoor eind 2018 al op zijn.

Indien het totale budget uitgeput is zal er geen nieuw budget meer bijkomen. Dien daarom na de sanering van uw asbestdak zo spoedig mogelijk uw subsidieaanvraag in! Bent u in het bezit van een factuur voor asbestverwijdering van uw dak met daarop de juiste gegevens? Lever deze dan zo snel mogelijk bij uw acconavm accountmanager aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat de subsidie zo snel mogelijk wordt aangevraagd. Voor vragen rondom benodigde gegevens voor het aanvragen van de subsidie kunt u ook terecht bij uw accountmanager.
<< terug naar overzicht