Accon avm: Vogels die de ruimte zoeken

Op dit kantoor ben je vertrouwenspersoon, psycholoog, gewetenspersoon én pastoor tegelijk. Van afgestudeerd bioloog tot gesjeesd geneeskundestudent, je komt er van alles tegen. De vrijheid om het verschil te maken, da’s nou typisch Accon avm adviseurs en accountants.

Regiobusiness Brabant schrijft een mooi artikel over wat wij zoeken en vinden in medewerkers.

Onze accountant:

‘Onze chef-kok die nu een jaartje aan het studeren is voor accountant en het heel goed doet, stond bij het kopieerapparaat te wachten tot er een papiertje uitkwam’, begint Cees Hoogendoorn (57), directeur accountancy in Leerdam. ‘Ik zeg: ‘Kenneth, wat sta je nou te wachten op dat ding? Waarom bedenk je niet alvast de menukaart voor een kookworkshop voor het personeel? Je bent tenslotte chef-kok’.’ Zomaar een voorbeeldje. Om aan te geven hoe iemand bij Accon avm een nieuw vak leert en ondertussen zijn passie mag blijven uitoefenen.

Onze recruiter:

‘Ik ben bij een kandidaat geïnteresseerd naar waar hij of zij zelf naar op zoek is’, legt Janine Emonds (30), hr-medewerker en corporate recruiter, uit. ‘Om dan pas de vertaalslag te maken naar de organisatie en wat we voor elkaar kunnen betekenen. We willen eerst graag zien waar hij of zij zelf gelukkig van wordt.’ Vanwege de groei is Accon avm continu op zoek naar talent. ‘Het vak heeft een stoffig imago, maar noem mij nou eens een ander vak dan de zakelijke dienstverlening waar je in- en extern zoveel met mensen werkt’, zegt Erik van der Most (47), directeur advies in de rubriek van Regiobusiness over de leukste werkgevers in de regio . ‘

 
<< terug naar overzicht