http://accountant

acconavm verwelkomt Lubberink & co en De Groof

Per 1 december jl. hebben twee accountantskantoren zich aangesloten bij acconavm adviseurs en accountants: Lubberink & co uit Groningen en De Groof uit Veldhoven. De medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun eigen kantoren.

De Groof: gevestigde naam

Al 80 jaar is De Groof een gevestigde naam voor mkb-ondernemers in de regio Eindhoven. Voor relaties van De Groof betekent de samenwerking met acconavm: nog meer kennis en ervaring waarop ze kunnen vertrouwen. Ook zijn ze nu van harte welkom voor specialistisch juridisch- en hr-advies.

De aansluiting van De Groof is een welkome aanvulling op het expertise- en dienstenaanbod van acconavm. Peter Feijtel, voorzitter van de Raad van Bestuur van acconavm: “De Groof is een professionele partij met een rijke historie. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: De Groof heeft een groot netwerk opgebouwd in de regio en geniet veel vertrouwen van klanten, en ook van de eigen collega’s.”

Lubberink & co: bekend gezicht in de stad

Lubberink & co kan door de samenwerking met acconavm haar relaties een nog bredere adviesdienstverlening aanbieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen acconavm en Lubberink & co gebruikmaken van een kennisnetwerk van 1000+ collega-adviseurs en -accountants.

Feijtel vertelt: “Lubberink & co is al bijna 50 jaar een bekend gezicht in de stad Groningen, bij mkb-ondernemers en inwoners. Veel ondernemers hebben ervaring met het kantoor, of ze kennen Lubberink & co in ieder geval van naam. Dat is mooi om te zien en daar mag acconavm van meeprofiteren.”

Welzijn van klanten op #1

De Groof en acconavm passen goed bij elkaar. Feijtel licht toe: “Van oudsher hebben we dezelfde waarden. We gaan beide voor kwaliteit. En het belangrijkste: het welzijn en succes van relaties staat op #1. Beide partijen blinken uit in betrokken zijn en meedenken met de ondernemer, dankzij de inzet van deskundige medewerkers. Het plaatje klopt.”

Dit beaamt Jos Schippers, voorzitter van het directieteam van De Groof: “We hebben gekeken naar een partner die goed bij ons past, die hetzelfde DNA heeft. En dat is acconavm. acconavm zit door het hele land, maar behoudt altijd de sterke regionale focus. Dat vinden wij erg belangrijk. En we werken allebei hard voor onze klanten, om het allerbeste resultaat te bereiken. Dankzij de aansluiting bij acconavm hebben we alle expertise direct in de eigen organisatie. Dit zorgt voor nog kortere lijnen. Zo kunnen we onze relaties nog beter en sneller van dienst zijn.”

Nog meer succes voor de ondernemer

Ook Lubberink & co en acconavm hebben veel gemeen. Feijtel: “Beide staan we naast de ondernemer, om samen de onderneming verder te brengen. We willen de beste kwaliteit bereiken, dankzij de persoonlijke aanpak van bevlogen en ervaren medewerkers. Samen met Lubberink & co willen we de ondernemer en zijn onderneming verder brengen met focus op de toekomst.”

En zo voelt dat ook voor Hans Meerveld, belastingadviseur en vennoot van Lubberink & co: “Die persoonlijke benadering en het coöperatieve karakter is wat ons bindt. Daarbij is het prettig dat acconavm onze identiteit en authentieke waarden respecteert. Zo blijven onze relaties vertrouwen op onze betrokkenheid en kwaliteit, maar nu met een breder dienstenaanbod.”
<< terug naar overzicht