Accon avm adviseert ondernemers vanuit nieuwe locatie in Roermond

adviseurs Accon avm Roermond

Op 14 december is acconavm adviseurs en accountants verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Buitenop in Roermond. Wie is acconavm en hoe ondersteunt zij ondernemers in de regio?

Aan het woord zijn adviseurs Ger Sliwinski en Martie Hegger en regiodirecteur Rogier Seelie. Ger Sliwinski is Accountmanager Belastingadvies in Roermond en vertelt over de verhuizing: “Ons huidige kantoor aan de Willem II Singel was aan een opknapbeurt toe. Uiteindelijk kozen we voor een andere locatie met meer mogelijkheden voor flexwerkplekken en een goede bereikbaarheid.”

Full-service

acconavm heeft 45 vestigingen in Nederland. Met als roots een agrarische coöperatie is de organisatie uitgegroeid tot een eigentijdse full-service dienstverlener voor de agrosector en het mkb.

Ger Sliwinski: “In Roermond ondersteunen we van oudsher veel ondernemers met een zelfstandig medisch beroep, zoals tandartsen, huisartsen en medisch specialisten. Denk daarbij aan vraagstukken op het gebied van maatschappen, belasting- en werkgeverszaken. Maar ook retailers, land- en tuinbouwbedrijven, uitzendbureaus en (internationale) mkb-bedrijven weten ons te vinden.”

Werkgeversservice

Ondernemers kunnen ook terecht voor salarisadministratie en HR-advies. Teamleider Martie Hegger vertelt: “Onze werkgeversservice ontzorgt zo’n 1500 ondernemers in de salarisadministratie. Daarnaast geven we advies over HR-vraagstukken en juridische kwesties. Ook op internationaal niveau. Bijvoorbeeld voor ondernemers met buitenlandse medewerkers óf internationale ondernemers met een bv in Nederland. Hiervoor werken we samen met kantoren in Duitsland en België.”

Coronadesk

Veel ondernemers zijn geraakt door de coronacrisis. Rogier Seelie vertelt hoe acconavm hen ondersteunt: “Het is een onzekere tijd. Vooral in het voorjaar ontstond er paniek bij ondernemers. We hebben toen een coronadesk ingericht, specifiek voor advies over coronavraagstukken. Zo spelen we snel in op de ontwikkelingen, in een team van verschillende experts. Klanten waarderen die coöperatieve aanpak.”

Sparringpartner

Ondernemers kunnen nu terecht op de nieuwe locatie. Martie: “Met acconavm vestigingen in Roermond, Venlo en Maastricht blijven we goed bereikbaar voor ondernemers in de regio. Zo houden we de lokale betrokkenheid hoog én de lijntjes kort. Ondernemers krijgen bij ons één vaste sparringpartner.”

Ger: “Ik hoop dat we binnenkort ondernemers weer vaker face to face kunnen ontmoeten, in ons nieuwe kantoor of bij hen op locatie. Want alle moderne communicatiemiddelen ten spijt, soms wil je gewoon met elkaar om de tafel zitten. Persoonlijk contact blijft belangrijk in ons werk.”

Contact
U vindt het acconavm kantoor in Roermond op Buitenop 8. Kennismaken? Bel 088 – 44 69 04 6 of mail naar roermond@acconavm.nl.
<< terug naar overzicht