http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Adviseurs voor de klas bij het Sintermeertencollege in Heerlen
Adviseurs voor de klas Op 17 november kregen vwo 5-leerlingen van het Sintermeertencollege in Heerlen bezoek uit de beroepspraktijk. Collega’s Mike Kleijnen en Melissa Iman, die vroeger zelf ook op de school hebben gezeten, verzorgden gastlessen over de Rijksbegroting. Mike: “Leuk om een ongrijpbaar thema praktisch te maken voor de ondernemers van de toekomst.”

Lees meer
Boerenbusiness TV: “langetermijnvisie belangrijk voor agro-ondernemer”
Guus Delgger voorzitter Accon avm op Boerenbusiness tv Op welke manier brengt acconavm ondernemers in de agrosector verder? Welke toekomstthema’s spelen daarbij een rol? Daarover ging onze voorzitter van de Raad van Bestuur Guus Delger met Boerenbusiness in gesprek, tijdens de uitzending ‘CEO in Agribusiness’ op 21 oktober jl. Over ‘CEO in Agribusiness’ In deze videoserie van Boerenbusiness komen CEO’s uit de agrosector aan het woord. De video’s gaan over de persoonlijke drive van CEO’s, de missie en visie van de organisatie, maar ook over ontwikkelingen en kansen

Lees meer
AgroVision en acconavm bundelen krachten voor optimalisatie Mifas Online
MiFAS Agrarisch softwarebedrijf AgroVision en acconavm hebben de handen ineengeslagen. Beide organisaties willen Mifas Online, het financiële administratieprogramma voor de agrariër, nog slimmer en dienstbaarder maken voor agrariërs en adviseurs. Meer inzicht in toekomstige cijfers en samenwerken in een online omgeving tussen adviseur en agrariër staan hierbij centraal.

Lees meer
Meer tijd voor vaststellen tegemoetkomingen agrarische sector
vaststellen tegemoetkomingen Hebt u als agrarisch ondernemer een tegemoetkoming aangevraagd vanwege de coronacrisis? Let dan op: voor de ‘Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw’ en de ‘Tegemoetkoming fritesaardappeltelers’ krijgt u meer tijd om de vaststelling van de definitieve tegemoetkoming aan te vragen, namelijk tot en met 30 november 2020.

Lees meer