http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Ondernemen in coronatijd
Coronavirus Het coronavirus verspreidt zich in een zeer hoog tempo over Europa. Het afgelopen weekend heeft onze regering een aantal noodzakelijke, maar vergaande maatregelen getroffen, die iedere ondernemer treffen. Elk bedrijf stelt het welzijn van zijn medewerkers voorop, zo ook acconavm. Maar ook voor onze klanten willen wij de juiste maatregelen nemen, zodat de gevolgen voor uw bedrijfsvoering zoveel mogelijk beperkt blijven. De continuïteit van uw onderneming krijgt daarbij alle aandacht van ons. We staan u daar graag in bij. Juist

Lees meer
Bijeenkomsten Accon avm uitgesteld
acconavm volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend. De aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben ons doen besluiten de bijeenkomsten voor de aankomende periode te annuleren. Een aantal bijeenkomsten wordt op een later moment alsnog gehouden. Neem daarvoor regelmatig een kijkje op onze socialmediakanalen en de website. Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u binnenkort alsnog te verwelkomen op een van onze bijeenkomsten.

Lees meer
Telefonische oplichting
Er zijn weer oplichters actief die zich voordoen als een medewerker of incasseerder van de Belastingdienst. Recent zijn er ondernemers telefonisch benaderd waarbij er verwezen wordt naar openstaande bedragen aan belasting, bijvoorbeeld over btw of inkomstenbelasting. Ga hier niet op in!

Lees meer
Trots: Epense ondernemers winnen Zoover-award op de Vakantiebeurs
Zoover Award We zijn trots op vakantieboerderij Tergracht in Epen! Het familiebedrijf won afgelopen week een Zoover-award op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met een beoordeling van een 9,4 heeft Tergracht de tweede plaats behaald in de categorie ‘vakantiepark medium’. Een knappe prestatie!

Lees meer
Lamberdina’s Hoeve wint Venrayse ondernemersprijzen
Venrayse Ondernemersprijzen Op 9 januari 2020 was de feestelijke uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de Schouwburg Venray. Onze klant Lamberdina’s Hoeve won niet alleen de Rabobank Publieksprijs maar ook de Loek Nelissenprijs van de vakjury. acconavm feliciteert Lamberdina’s Hoeve met dit prachtige resultaat!

Lees meer