http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Waarom ondernemers behoefte hebben aan een Most Trusted Advisor
Steeds meer ondernemers hebben behoefte aan een rechterhand, een sparringpartner. Want in een digitale wereld zijn persoonlijk contact en interpretatie van cijfers juist belangrijk. Herkenbaar voor u? Ontdek de toegevoegde waarde van een Most Trusted Advisor voor uw onderneming.   Erik van der Most, directeur Belastingadvies bij acconavm vertelt waar de behoefte van ondernemers vandaan komt. Erik van der Most: “Vroeger kwam de bank gewoon bij ondernemers langs. En namen ze grote beslissingen samen met een accountant, fiscalist en notaris.

Lees meer
Felicitaties voor winnaars Stappen & Shoppen Breda
acconavm feliciteert alle winnaars van Stappen & Shoppen Breda! Wat een feestelijke avond was het op 8 april 2019 in Strand Binnen waar alle retailers en horeca-ondernemingen vol verwachting uitkeken of zij in de prijzen zouden vallen. Onze felicitaties gaan in het bijzonder uit naar de ultieme retail winnaar: ZEZ Mode aan de Haagsemarkt in Princenhage. Van harte proficiat! Maandagavond 8 april was de Retail en Horeca uit Breda aanwezig bij de uitreiking van de  Stappen & Shoppen Award Breda.

Lees meer
Roodbonte Holsteinkoe van het jaar
Platform Roodbont heeft dit jaar voor het eerst een verkiezing georganiseerd om de aandacht voor roodbont te stimuleren. Het platform is van plan de verkiezing om het jaar te laten plaatsvinden. Wij feliciteren de winnaar en zijn trots op onze deelnemende ondernemers!

Lees meer
Peter Feijtel neemt in kroonjaar afscheid van acconavm
Bij de start van zijn 25e jaar bij acconavm adviseurs en accountants legt Peter Feijtel RA zijn functie neer als bestuursvoorzitter. Hij bekleedde deze functie zo’n twintig jaar. De heer Feijtel wil na een kwarteeuw bij het honderdjarige acconavm nieuwe uitdagingen aangaan in ondernemerschap en als bestuurder.

Lees meer