http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Geslaagde samenwerking met Duitse en Belgische partners
Voor de derde keer organiseerde acconavm een internationaal uitwisselingsproject met de kantoren Bofidi in België en Dornbach in Duitsland. Drie weken lang wisselen medewerkers kennis uit over de grens. Een geslaagde samenwerking die voor alle partners bijdraagt aan de internationale dienstverlening en expertise.

Lees meer
acconavm verwelkomt Lubberink & co en De Groof
Per 1 december jl. hebben twee accountantskantoren zich aangesloten bij acconavm adviseurs en accountants: Lubberink & co uit Groningen en De Groof uit Veldhoven. De medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun eigen kantoren.

Lees meer
acconavm verwelkomt De Groof Accountants en Adviseurs
Per 1 december jl. heeft acconavm de collega’s en relaties van accountantskantoor De Groof verwelkomd. De 45 medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun kantoor in Veldhoven.

Lees meer
Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm
Per 1 december 2018 maakt Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap naar acconavm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met acconavm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen acconavm en Lubberink & co gebruikmaken van een kennisnetwerk van 1000+ collega-adviseurs en -accountants.

Lees meer
Mkb profiteert onvoldoende van brexit-subsidie
brexit-voucher Gisteren meldde het Algemeen Dagblad dat Nederlandse mkb’ers nauwelijks aanspraak maken op de speciale Brexit-voucher. De overheid heeft 3,95 miljoen euro vrijgemaakt, maar daarvan is tot nu toe maar 10.000 euro uitgekeerd.

Lees meer