http://nieuws%20acoon%20avm

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Arno Groen reed de wielertocht voor Vigere pleegzorg
Sport brengt mensen samen. Dat was het uitgangspunt voor Vigere Pleeg- & Gezinshuis Zorg, dat op 22 september in Oudenbosch een wielertocht organiseerde voor hun netwerk in de jeugdzorg. Onze adviseur Arno Groen draagt dit initiatief een warm hart toe en besloot samen met regiodirecteur Rogier Seelie mee te rijden. acconavm droeg bij als sponsor van het event.

Lees meer
Een nieuwe rubriek bij acconavm !
In ‘Ted Talks about…’ blogt Ted van der Meer op persoonlijke titel over uiteenlopende onderwerpen die hem als ondernemer en journalist opvallen. Na een boeiende carrière als hoofd- en eindredacteur, presentator en commentator van (vooral) sport-, cultuur- en levensbeschouwelijke programma’s , sluit hij zijn lange loopbaan af met zijn ‘oude liefde’, het schrijven. Luchtig of uiterst serieus, Ted analyseert, observeert en inspireert met zijn mooie en inhoudelijke verhalen: ‘Always ready to serve first’. We zijn vereerd hem bij acconavm dit

Lees meer
Maximale10: bruisend enthousiasme en mooi resultaat!
Op woensdag 1 september vond de derde editie van de Maximale10 plaats: een hardloopwedstrijd voor de stichting Spieren voor Spieren. Ruim 150 deelnemers hebben gezamenlijk bijna 4.000 euro opgehaald voor de stichting. Organisator en acconavm collega Erik van der Most blikt tevreden terug op een geslaagde actie.

Lees meer
acconavm organiseert derde editie sponsorloop voor het goede doel
Maximale 10 hardloopwedstrijd 2021 Nog een week en dan vindt de derde editie van de Maximale10 plaats: een run voor stichting Spieren voor Spieren. Onze collega Erik van der Most is een van de initiatiefnemers van deze hardloopwedstrijd op 1 september. Wetenschapsjournalist én fervent hardloopster Mariska van Sprundel zorgt voor het startschot.

Lees meer