http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Telefonische oplichting per sms
telefonische oplichting Er zijn weer telefonische oplichters actief die zich voordoen als een medewerker of incasseerder van de Belastingdienst. Recent zijn er ondernemers per SMS benaderd waarbij er verwezen wordt naar openstaande bedragen aan belasting, bijvoorbeeld btw of inkomstenbelasting. In het bericht staat een link naar IDeal om direct te betalen. Ga hier niet op in!

Lees meer
Geslaagde online informatiesessie over toekomst jonge agrariërs
Samenwerking LAJK Op 2 juli verzorgde acconavm een online informatiesessie voor leden van het Limburgs Agrarisch Jongeren Kontakt (afdeling Noord-Limburg). Fiscaal experts gaven de jongeren inzichten rondom het thema: ‘fiscale en juridische aspecten van het vermogen in de verschillende ondernemersfasen’.

Lees meer
acconavm voortvarend anders – jaarverslag 2019
Jaarverslag accon avm 2019 acconavm adviseurs en accountants heeft in 2019 in velerlei opzichten een sterk jaar doorgemaakt. De focus is verlegd van groei door overnames naar autonome groei. Dit ging gepaard met een flinke verandering in de regionale marktbenadering. Ondanks de turbulentie die verandering nu eenmaal met zich meebrengt, is de totale omzet het afgelopen jaar (autonoom) met 2,5 procent naar 90 miljoen euro gestegen.

Lees meer
Kijk het webinar over de eiwitmaatregel terug
Op woensdag 10 juni organiseerde Agrio samen met Agrifirm en acconavm een webinar over de nieuwe eiwitmaatregel voor krachtvoer. Kijk het webinar nu terug en krijg antwoord op uw vragen rondom deze kwestie.

Lees meer