http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Meer tijd voor vaststellen tegemoetkomingen agrarische sector
vaststellen tegemoetkomingen Hebt u als agrarisch ondernemer een tegemoetkoming aangevraagd vanwege de coronacrisis? Let dan op: voor de ‘Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw’ en de ‘Tegemoetkoming fritesaardappeltelers’ krijgt u meer tijd om de vaststelling van de definitieve tegemoetkoming aan te vragen, namelijk tot en met 30 november 2020.

Lees meer
Prinsjesdag: adviseurs voor de klas op diverse onderwijsinstellingen
gastlessen in Gulpen op het Sophianum College In de weken na Prinsjesdag kregen leerlingen van diverse middelbare scholen en hogeschoolstudenten bezoek van adviseurs van acconavm. De adviseurs verzorgen gastlessen over Prinsjesdag en de Miljoenennota. “Veel jongeren kennen Prinsjesdag alleen van de hoedjesparade en de troonrede. Met deze gastlessen brengen we daar verandering in”, zegt initiatiefnemer Erik van der Most.

Lees meer
Perspectief voor de toekomst begint in het hier en nu
Direct voor en na het uitspreken van de troonrede door Koning Willem-Alexander, discussieerden ondernemers, bestuurders en specialisten over de tijdsgeest, het economisch klimaat en de verwachte inhoud van de Miljoenennota. Via een livestream op YouTube was deze discussie te volgen. U kunt deze voorbeschouwing en nabeschouwing nu ook terugkijken. Het geeft u een breder perspectief op deze bijzondere derde dinsdag van september die in het teken stond van veerkracht. De titel van de Miljoenennota 2021 is ‘Vertrouwen, veerkracht en verdienvermogen’.

Lees meer
Terugkijken: gesprekken met ondernemers tijdens onze rondetafelsessies
ondernemers in gesprek livestream Prinsjesdag is méér dan de aangekondigde belastingplannen en cijfers. Het gaat veel verder dan dat en raakt ons allemaal, sociaal, maatschappelijk en economisch. In onze rondetafelsessies zijn we op Prinsjesdag live in gesprek gegaan met ondernemers. Hoe kijken zij aan tegen deze tijd? Hoe houden ze focus om te kunnen blijven doen, waar ze blij van worden? Waar halen ze de veerkracht vandaan die nodig is om bij te sturen en op koers te blijven? Boeiende sessies met inspirerende gasten!

Lees meer