http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Forum Bedrijfsopvolging – Oost-Gelderland Business
Bedrijfsopvolging is een complex proces. Het is niet alleen een kwestie van een geschikte opvolger vinden. Ook op juridisch, financieel en fiscaal vlak heeft een bedrijfsopvolging de nodige gevolgen voor een ondernemer en diens bedrijf. Op tijd beginnen met de voorbereiding van een bedrijfsopvolging kan veel ondervangen.

Lees meer
Geslaagde samenwerking met Duitse en Belgische partners
Voor de derde keer organiseerde acconavm een internationaal uitwisselingsproject met de kantoren Bofidi in België en Dornbach in Duitsland. Drie weken lang wisselen medewerkers kennis uit over de grens. Een geslaagde samenwerking die voor alle partners bijdraagt aan de internationale dienstverlening en expertise.

Lees meer
acconavm verwelkomt Lubberink & co en De Groof
Per 1 december jl. hebben twee accountantskantoren zich aangesloten bij acconavm adviseurs en accountants: Lubberink & co uit Groningen en De Groof uit Veldhoven. De medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun eigen kantoren.

Lees meer
acconavm verwelkomt De Groof Accountants en Adviseurs
Per 1 december jl. heeft acconavm de collega’s en relaties van accountantskantoor De Groof verwelkomd. De 45 medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun kantoor in Veldhoven.

Lees meer