http://nieuws%20acoon%20avm
De actualiteit van vandaag

Nieuws

Flynth vraagt meer aandacht en ruimte voor innovatie binnen de stikstofaanpak
Stikstofplannen Op 10 juni 2022 heeft de minister voor Natuur en Stikstof een brief verzonden aan de Tweede Kamer. In deze brief schrijft minister Van der Wal over maatregelen die zij nodig acht voor de natuur-, water- en klimaatdoelen. Landbouwminister Staghouwer presenteerde daarnaast een plan dat boeren perspectief moet bieden. De voorgestelde reductiedoelen zijn bijzonder ambitieus en zullen een grote impact hebben op de toekomst van agrarische bedrijven, gezinnen en het platteland.

Lees meer
Kantoren gesloten op vrijdag 27 mei
Kantoren gesloten Op donderdag 26 mei zijn onze medewerkers vrij vanwege Hemelvaartsdag. Onze kantoren zijn tevens gesloten op vrijdag 27 mei. Voor dringende vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon op zijn of haar rechtstreekse nummer of stuur een e-mail naar info@acconavm.nl. Op maandag 30 mei zijn alle kantoren weer geopend en telefonisch bereikbaar.

Lees meer
Flynth rondt overname acconavm af
Flynth heeft de overname van Accon avm Groep B.V. (“acconavm”) afgerond. Het bedrijf zet hiermee in op het bieden van een bredere dienstverlening met een verdere groei van haar adviespraktijk en nog meer kennis van specifieke sectoren. Met de overname ontstaat een adviseurs- en accountantsorganisatie van ongeveer 2.400 medewerkers met werk- en bezoeklocaties door heel Nederland. 

Lees meer
Overname Accon avm door Flynth
Flynth Holding N.V. (“Flynth”) en accon avm Groep B.V. (“Accon avm”) hebben overeenstemming bereikt over de overname van Accon avm door Flynth. Eind december vorig jaar startte de constructieve en exclusieve onderhandelingen en het onderzoek dat daar deel van uitmaakte. Deze zijn nu afgerond.

Lees meer