http://accountant

Nieuws

De actualiteit van vandaag

Nieuws

Beter financieel overzicht door meer Mifas Online voor Accon avm
Teamsmeeting: samenwerking AgroVision - Accon avm Accon avm en AgroVision breiden de samenwerking uit. Beide partijen geven de agrarische ondernemer meer inzicht in zijn actuele financiële cijfers en toekomstige liquiditeit; cruciaal in een markt van onder druk staande prijzen. Accon avm omarmt Mifas Online van AgroVision als top boekhoudprogramma voor de agrariër die zelf zijn boekhouding doet. De advies- en accountantsorganisatie wil deze ondernemers dan ook optimaal ondersteunen bij het gebruik ervan. Een nieuwe liquiditeitsprognose in Mifas Online maakt deel uit van deze ondersteuning.

Lees meer
Kantoren gesloten op vrijdag 14 mei
Op donderdag 13 mei zijn onze medewerkers vrij vanwege Hemelvaartsdag. Onze kantoren zijn tevens gesloten op vrijdag 14 mei. Op maandag 17 mei zijn alle kantoren weer geopend en telefonisch bereikbaar. Wilt u vrijdag 14 mei contact opnemen met een acconavm kantoor? Stuur dan een e-mail naar info@acconavm.nl.

Lees meer
Lubbert van Dellen op Boerenbusiness.nl over stikstofuitspraak
stikstofaanpak 12 maart jl. besliste de rechter dat een (reeds verleende) natuurvergunning voor een Fries melkveebedrijf moet worden vernietigd, omdat het effect van de emissiereducerende technieken niet onomstotelijk vaststaat. Onze Commercieel Directeur Lubbert van Dellen schetst de impact en de gevolgen van de uitspraak.

Lees meer
Emmy Lammens nieuw lid Raad van Bestuur
Emmy Lammens nieuw lid Raad van Bestuur accon■avm Per 15 april zal Emmy Lammens toetreden tot de Raad van Bestuur. In deze functie zal zij de Raad van Bestuur versterken als CFRO, op het gebied van Finance, Control en Risk.  Lammens is een ervaren en mensgerichte financieel bestuurder met oog voor de vraagstukken van deze tijd. Ze staat voor het leveren van klantwaarde en kwaliteit. Lammens heeft ruime ervaring bij Alfa accountants en adviseurs en Rabobank opgedaan. Ze is een verbindend leider met bewezen realisatiekracht die als business partner

Lees meer