http://nieuws%20acoon%20avm
De actualiteit van vandaag

Nieuws

Flynth onderzoekt mogelijke overname van Accon avm
Onderstaand persbericht is overgenomen van de website van Flynth: Flynth Holding N.V. (“Flynth”) is in constructieve en exclusieve onderhandelingen met Accon avm groep B.V. (“Accon”) over een mogelijke overname van branchegenoot acconavm. Voor Flynth past een mogelijke overname van acconavm in haar strategie en ambities.

Lees meer
Accon avm boekt nettoverlies van € 6,6 miljoen in 2020
acconavm heeft in 2020 een nettoverlies geleden van € 6,6 miljoen. Om de winstgevendheid te herstellen zijn maatregelen getroffen, waaronder kostenbesparingen. De medewerkers zijn hierover al in november geïnformeerd. Mede door eenmalige kosten om in 2022 kostenbesparingen te kunnen realiseren zal acconavm ook 2021 met een verlies afsluiten.

Lees meer
Mededeling acconavm
acconavm verwacht de jaarrekening 2020 voor het einde van 2021 te publiceren. acconavm heeft de deponering van de jaarrekening eerder moeten aanhouden omdat nog aanpassingen nodig waren. In de jaarrekening 2020 zal foutherstel plaatsvinden. acconavm verwacht 2020 met een groter verlies af te sluiten dan eerder gedacht. Ook is een correctie op het eigen vermogen nodig. acconavm doet hierover op dit moment verder geen inhoudelijke mededelingen.

Lees meer