Kom naar onze Prinsjesdagbijeenkomsten 2019 en laat u informeren

Prinsjesdag 2019 staat bijna voor de deur. Wat zijn de gevolgen van de nieuwe belastingplannen voor u en uw onderneming? acconavm licht de belangrijkste veranderingen toe tijdens onze Prinsjesdagbijeenkomsten bij u in de regio. U bent van harte uitgenodigd.

Het huidige kabinet is uiterst tevreden met hoe de zaken lopen. Maar hoe zit dat voor de ondernemers? Voelt Prinsjesdag straks voor u als een heerlijk warm bad, of juist als een ijskoude douche?

Tips en advies: ontspannen ondernemen

Wat de uitkomsten ook zijn, tijdens de bijeenkomsten praten we u bij over de nieuwe maatregelen. U krijgt tips en advies en hoort wat u nu direct én later zelf kunt regelen.

Ook ontdekt u waar acconavm u bij kan ondersteunen om zoveel mogelijk voordeel te behalen. Zodat u straks zo goed mogelijk kunt presteren. En u heerlijk ontspannen kunt ondernemen.

Prinsjesdagbijeenkomsten: waar en wanneer

U kunt zich aanmelden door op de plaatsnaam van uw keuze te klikken, hier vindt u meer informatie over de locatie en het tijdstip van de bijeenkomst.

Woensdag 18 september

Donderdag 19 september

  • Lunchbijeenkomst (start om 12.00 uur) in: Groningen
  • Onderweg naar Huis-bijeenkomsten (start om 16.00 uur) in: Breda, Opheusden en Veldhoven.
  • Interactieve bijeenkomst over subsidiemogelijkheden, het Co-programma en de highlights van Prinsjesdag 2019 in Leeuwarden.
  • Prinsjesdagbijeenkomst (start om 19.30 uur) bent u welkom in Maastricht Venlo en de avondsessie in Groningen

Vrijdag 20 september

  • Onderweg naar Werk-bijeenkomst (start om 8.00 uur) in: Goes
  • Lunchbijeenkomst (start om 12.00 uur) in: Meppel

Dinsdag 24 september

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of deelnemen aan één van de Prinsjesdagbijeenkomsten? Klik ook dan op de plaatsnaam van uw keuze voor contactgegevens!

Meld u aan voor de Prinsjesdag Special

Wilt u ook online op de hoogte gehouden worden van Prinsjesdag 2019? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan dé Prinsjesdag Special!<< terug naar Ruimte voor ondernemen