Persbericht Medisch accountantskantoor Berndsen Van de Beek & Partners sluit zich aan bij Accon avm

Arnhem, 9 januari 2015 – Het in dienstverlening aan medische professionals en praktijkhouders gespecialiseerde accountantskantoor Berndsen Van de Beek & Partners uit Putten is overgenomen door acconavm.

Berndsen van de Beek & Partners heeft een sterke positie in de markt van medische praktijkhouders en in het MKB. Het kantoor blijft vooralsnog onder haar eigen naam opereren in combinatie met acconavm.

“Klanten merken in het contact met ons niets van de overname, maar wel in de breedte en diepte van onze dienstverlening die wij vanaf nu kunnen bieden”, stelt Bart Berndsen, directeur van Berndsen Van de Beek. “Marktwerking, nieuwe bekostigingssystemen en een reeks andere ontwikkelingen maken medisch ondernemerschap uitdagender dan ooit in bedrijfseconomisch opzicht. Als accountants moeten we fors investeren in nieuwe systemen en continue kennisontwikkeling. Het is efficiënter om dat te doen in een grotere omgeving. Als dienstverlener aan medische ondernemers willen we in de volle breedte én diepte aan hun wensen kunnen voldoen. Vanwege fundamentele veranderingen in de markt en regelgeving moeten alle accountants hun processen optimaliseren door efficiënter te gaan werken. We willen continu investeren in kennis en kunde. Met een sterke en vooraanstaande partij als acconavm achter ons is dat beter mogelijk dan zelfstandig. Het draait om perfecte systemen en betrokken medewerkers, gericht op een optimale dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Dat heeft acconavm omgezet in operationele uitvoering en daarmee zijn we klaar voor de toekomst.”

 

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht