voor mkb-ondernemers

Webinars: Ondernemen met focus op de toekomst

Ondernemen met focus op de toekomst: hoe vanzelfsprekend is dat? Als ondernemer in het mkb wilt u gericht zijn op de lange termijn. Continuïteit voor uw onderneming is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Welke strategische keuzes maakt u? Welke beslissingen op korte en lange termijn horen daarbij? Speciaal voor ondernemers in het mkb organiseert acconavm een webinarreeks. U ontdekt wat nu écht belangrijk is en hoe u uw veerkracht versterkt voor de toekomst. 

Hoe werkt het?

1. Meld u kosteloos aan (voor een of meerdere webinars) via deze pagina.
2. Voorafgaand aan het webinar ontvangt u een link.
3. U kunt de webinars via deze link volgen op uw pc, smartphone of tablet.
4. Tijdens en na afloop van het webinar kunt u vragen stellen aan onze adviseurs.
5. Heeft een webinar al plaatsgevonden, dan kunt u ook de on demand versie bekijken en hier uw vragen stellen.

Webinar: aan- en verkoop van een onderneming – on demand beschikbaar

Veel ondernemers hebben of verwachten financiële problemen vanwege de coronacrisis. Dan kan het aantrekkelijk zijn om uw onderneming geheel of gedeeltelijk te verkopen en zo de toekomst zeker te stellen. Tegelijkertijd zijn er ondernemers die juist groeien. En dan kan het wellicht gunstig zijn om een aankoop te doen. In dit webinar geven we tips en tricks bij een aan- en verkooptraject. En we besteden aandacht aan (private) financiering. Meld u hier aan.

Webinar: Navigeren in de storm – terugkijken

Voor veel ondernemers heeft de coronacrisis grote impact. Nu het land steeds meer opengaat, wordt de schade ook meer zichtbaar. Hoe gaat het met uw onderneming? Wat verwacht u voor de korte én lange termijn? In dit webinar bespreken we op welke signalen u alert kunt zijn én welke kansen er liggen om uw onderneming door de crisis te loodsen. Bijsturen met windkracht 4 is eenvoudiger dan bij stormkracht 12. Een webinar over liquiditeit, bijsturen, financiering, schuldeisers, juridische trajecten én oplossingen. Het webinar heeft op 15 juni 2021 plaatsgevonden. U kunt het hier terugkijken.

Meer weten?

Hebt u vragen over een van de (thema’s van de) webinars of wilt u een bericht ontvangen zodra de inschrijving voor het webinar geopend is? Neem contact op met ons via corporatefinance@acconavm.nl. Wilt u meer tips en adviezen ontvangen, specifiek voor mkb-ondernemers? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.

Hoe navigeert u in de storm? Ontdek perspectieven
Navigeren in de storm In deze turbulente tijd lijkt het stilte voor de storm. De afgelopen periode hebben steunmaatregelen veel ondernemers door een zware tijd geholpen. Echter komt er een moment dat de steun wegvalt en belasting en rente terugbetaald moeten worden.

Lees meer<< terug naar overzicht