http://accountant

Tips voor Ruimte om te ondernemen

U wilt méér ruimte voor ondernemen. Zodat uw onderneming het hele jaar door financieel gezond blijft. En dat uw hr en juridische zaken altijd in orde zijn. Volg dit dossier voor actuele adviezen, wet- en regelgeving en subsidiekansen. Met praktische tips van onze adviseurs, op élk moment van het jaar.

Ruimte voor ondernemen
Voorlopige aanslag binnen? Zorg voor een zoet begin van 2019
voorlopige aanslag Uw bv ontvangt binnenkort de voorlopige aanslag over 2019. Wat gaat u hiermee doen? Afwachten, vooruitbetalen of de aanslag verlagen? Voorkom zure verrassingen en maak een goede prognose voor dit jaar. Ik vertel u graag meer.

Lees meer
Mkb, zet privacy hoog op de agenda in 2019
privacy hoog op de agenda In 2018 was de nieuwe privacywet (AVG) een hot item. Ondernemers werden overspoeld met adviezen, artikelen en waarschuwingen voor sancties. Nu maak ik graag de balans op. Opvallend: de AVG is inmiddels weggezakt op de prioriteitenlijst. Terwijl het juist zaak is om nú in actie te komen. Graag leg ik u uit waarom.

Lees meer
Bereid u voor op mindere economische tijden: maak nú gebruik van de florissante jaren
mindere economische tijden De Nederlandse economie viert hoogtijdagen. De beurskoersen blijven stijgen, er is veel geld beschikbaar in de markt en werkzoekenden komen gemakkelijk aan de bak. Toch zijn er signalen dat er binnen enkele jaren weer een crisis zal komen. Daarom adviseer ik u: maak gebruik van deze goede tijden om u nú al voor te bereiden op een eventuele mindere periode. 6 tips voor u.

Lees meer
Neem uw fiscale planning nog één keer onder de loep
fiscale planning onder de loep Het Belastingplan voor 2019 houdt de gemoederen flink bezig. Meest belangwekkend zijn de verschuivingen in de inkomstenbelasting (IB) en de vennootschapsbelasting (VPB). Tijd om uw fiscale planning kritisch te bekijken.  

Lees meer
Verras uw medewerkers vóór 1 januari belastingvrij via de WKR
WKR tips Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen aan uw medewerkers geven. De vrije ruimte hiervoor is 1,2% van het totale fiscale loon. Heeft u nog vrije ruimte over of wilt u kansen ontdekken voor fiscale optimalisatie? Profiteer tot en met 31 december van de regeling. Wij helpen u hierbij graag op weg.

Lees meer
Verlaag uw belastingen en zorg zo goed mogelijk voor uw vermogen, ook in 2019
zorg goed voor uw vermogen Het is bijna 2019. Dat betekent: een nieuw jaar én nieuwe vermogenskansen. Hoe kunt u de belastingen voor komend jaar verlagen en zo goed mogelijk zorgen voor uw vermogen? En als u nu toch naar uw vermogen kijkt: zet alvast het levenstestament op de agenda. Ik zet graag de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij.

Lees meer<< terug naar overzicht