http://prinsjesdag%202022

Prinsjesdag 2022

Belastingplannen hebben zware impact op het ondernemersklimaat in Nederland.

Dat is de conclusie die we trekken uit het belastingplan 2023. Wat betekent dit voor u? Onze fiscale adviseurs staan voor u klaar om u te ondersteunen. Daarnaast denken wij ook graag mee over andere niet fiscale maatregelen die u kunt nemen, denk aan subsidies, duurzaamheidsmaatregelen of strategische begeleiding.

acconavm wordt Flynth. Samen zorgen we dat de dienstverlening aan u onverminderd doorgaat. We informeren u graag over de maatregelen en delen de inzichten van onze adviseurs op Flynth.nl.
De maatregelen uit het belastingplan zijn hieronder ingedeeld in vijf thema’s:

  • Fiscale impact voor dga’s en ondernemers
  • Maatregelen voor werkgevers
  • Maatregelen voor u in privé op een rij
  • Btw en auto: hier kunt u op rekenen
  • Overige maatregelen

Bij elk thema vindt u de link naar de betreffende pagina op Flynth.nl waar u de belangrijke, uitgebreide informatie rustig kunt doorlezen.

Fiscale impact voor dga’s en ondernemers
Prinsjesdag dga ondernemer In de Miljoenennota zijn tal van fiscale maatregelen aangekondigd die de portemonnee van dga’s en ondernemers behoorlijk kunnen raken. We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij, inclusief de consequenties voor u.

Lees meer
Maatregelen voor werkgevers
Prinsjesdag werkgevers Hieronder vindt u de belangrijkste veranderingen die het kabinet in petto heeft voor u als werkgever. Per maatregel leest u de gevolgen voor uw bedrijfsvoering.

Lees meer
Btw en auto: hier kunt u op rekenen
Prinsjesdag btw auto Welke maatregelen treft het kabinet rondom de btw en uw auto? De belangrijke punten op een rij. Naast btw op zonnepanelen, verlaging van brandstofaccijns en het vervallen van de BPM vrijstelling, verandert ook de reiskostenvergoeding.

Lees meer
Overige maatregelen
Prinsjesdag overige maatregelen Wat heeft de Miljoenennota nog méér voor u in petto? De belangrijke overige maatregelen op een rij.

Lees meer<< terug naar overzicht