http://financieringsruimte

Kringlooplandbouw

Minister Schouten kiest voor een omslag naar kringlooplandbouw in 2030. Een eerlijke prijs voor de boer is daarbij een belangrijke voorwaarde. Maar wat betekent dit voor uw verdienmodel? En van welke subsidies en regelingen kunt u profiteren? acconavm verkent graag de kansen met u. Doe inspiratie op via dit kennisdossier.

Kringlooplandbouw
Focus op melkveehouderij 2030
melkveehouderij 2030 Het zijn roerige tijden in de melkveehouderij. De maatschappij vraagt om verandering. Hoe houdt u zelf de regie? Welke strategische keuzes maakt u? In deze blog wil ik graag mijn visie met u delen, waarbij als rode draad geldt: focus op melkveehouderij 2030. Hebt u uw plan al helder?

Lees meer
Een eerlijke beloning met kringloopakkerbouw: Het kan!
Kringlooplandbouw Wat betekent kringlooplandbouw voor akkerbouwers? Zorgt het voor een eerlijkere beloning? De visie van Minister Carola Schouten zit vol ambities, maar een praktische invulling ontbreekt nog. Ik geloof wél dat het kan. Als agro-adviseur deel ik graag mijn inzichten.

Lees meer
Kringlooplandbouw in 2030: kansen en succesfactoren
Kringlooplandbouw Kringlooplandbouw: Er is de afgelopen tijd veel over gediscussieerd. Het moet meer winst opleveren, voor de boer én het milieu. Minister Carola Schouten wil in 2030 deze duurzame cirkel rond hebben. Wat betekent dit in de praktijk? En wat is ervoor nodig om kringlooplandbouw te realiseren?

Lees meer<< terug naar overzicht