http://financieringsruimte

Belastingplan 2019

Dinsdag 18 september is het zover: dan is het weer Prinsjesdag. Tijd voor de Miljoenennota. Wat zit er dit jaar in het koffertje van Wopke Hoekstra? De verwachtingen zijn hooggespannen. Krijgen ondernemers dit jaar het beloofde zoet? acconavm informeert én adviseert u in dit kennisdossier over de ontwikkelingen rond het Belastingplan 2019.

Nu het zoet (rood)
Expats teleurgesteld over inkorting 30%-regeling
De expat-regeling gaat op de schop: per 1 januari wordt de looptijd ingekort van acht naar vijf jaar. Voor de Italiaanse Matteo Cappelletti valt het nieuws koud op zijn dak. “Expats verliezen het vertrouwen in de Nederlandse overheid.”

Lees meer
Zoete uitkomsten voor akkerbouwer Andries Jensma
Vóór Prinsjesdag sprak akkerbouwer Andries Jensma zijn verwachtingen uit. De vooraf aangekondigde maatregelen beloofde hem veel ‘zoets’. In hoeverre zijn deze verwachtingen uitgekomen? En wat betekent dit voor zijn onderneming? 

Lees meer
Wat betekent Prinsjesdag 2018 voor expats?
De Italiaanse Matteo Cappelletti werkt als regiomanager voor ICT-dienstverlener BOARD International in Amsterdam. Welke verwachtingen heeft hij als expat van Prinsjesdag 2018? “De inkorting van de 30%-regeling gaat behoorlijk zuur uitvallen.”

Lees meer<< terug naar overzicht