http://Najaarscampagne_campagnebeeld_Website%20landingspagina

Prinsjesdag 2021

Prinsjesdag 2021
Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema’s als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren en op Prinsjesdag 2021 aandacht krijgen. Wat heeft ons demissionaire kabinet ons voor plannen brengen? Hoe zijn de economische verwachtingen? Wat betekent dat voor u als ondernemer? Prinsjesdag 2021: Hét Ondernemerswebinar en de Nieuwsbrief Special Wilt u

Lees meer
Huurrecht
Huurt of verhuurt u als ondernemer een woonruimte en/of bedrijfsruimte? Dan krijgt u te maken met – soms complexe – wet- en regelgeving en belastingzaken. Onze Juridisch Adviseurs maken u wegwijs in het huren en verhuren van vastgoed. Met ondersteuning bij het opstellen van (ver)huurovereenkomsten, advies bij geschillen én slimme inzichten om (fiscaal) optimaal gebruik te maken van uw huurrecht.

Lees meer
Webinars: Ondernemen met focus op de toekomst
Ondernemen met focus op de toekomst: hoe vanzelfsprekend is dat? Als ondernemer in het mkb wilt u gericht zijn op de lange termijn. Continuïteit voor uw onderneming is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Welke strategische keuzes maakt u? Welke beslissingen op korte en lange termijn horen daarbij? Speciaal voor ondernemers in het mkb organiseert acconavm een webinarreeks. U ontdekt wat nu écht belangrijk is en hoe u uw veerkracht versterkt voor de toekomst. 

Lees meer
Webinars: Ondernemen met focus op de toekomst
samenwerken akkerbouw Als agrarisch ondernemer wilt u nu bewuste en strategische keuzes maken voor de toekomst. Tegelijk is dat niet altijd makkelijk, gezien de ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Speciaal voor agro-ondernemers organiseert acconavm een webinarreeks. U ontdekt wat nu écht belangrijk is en hoe u uw veerkracht versterkt voor de toekomst.

Lees meer
Eindejaarstips 2020
Eindejaarstips voor 2020: in alle opzichten een bijzonder jaar. Wat we vorig jaar nog niet konden bedenken, is nu een nieuwe werkelijkheid. Voor iedere ondernemer is én voelt dit anders. De coronacrisis maakt immers nogal wat los. Het zijn onzekere tijden. Maar de crisis zorgt er ook voor dat u nu keuzes gaat maken, die u soms al vijf jaar eerder had willen maken. Benut de laatste weken van dit jaar om uw veerkracht te versterken. Uw vraag als eindejaarstip

Lees meer
Prinsjesdag 2020 – Wat doet dat met uw veerkracht?
15 september 2020 was het Prinsjesdag. Onze adviseurs doken weer in de nieuwe aangekondigde plannen. Hier delen zij hun bevindingen, tips en advies voor uzelf en uw onderneming. Zodat u ook in deze bijzondere tijd én later uw eigen koers kunt blijven varen. Ongeacht welke ontwikkelingen op uw pad komen. En dóór kunt gaan met wat u belangrijk vindt, met uw doelen duidelijk in zicht.

Lees meer
Aardappeldemodag 2020
Aardappeldemodag 2020 Op woensdag 19 augustus vond de tweejaarlijkse Aardappeldemodag plaats. Hierbij werd op een virtuele wijze groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. Net als voorgaande edities was acconavm aanwezig op de Aardappeldemodag 2020. Was u er niet? Bezoek ons dan komende maanden online. De beurs is gewoon open. 

Lees meer
Ondernemen in coronatijd
Het zijn hectische tijden. Het coronavirus heeft ook het Nederlandse bedrijfsleven in haar greep. Overheidsmaatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben grote invloed op uw bedrijfsvoering. Ondernemen in coronatijd vraagt ook creativiteit. Hoe beperkt u de schade? Zijn er ook kansen? In dit kennisdossier verzamelen we relevante informatie om ondernemers bij te staan. Hebt u vragen? Vraag uw acconavm adviseur, we zijn er voor u.

Lees meer
De maatregelen van Prinsjesdag 2019
Prinsjesdag 2019, dinsdag 17 september presenteerde het kabinet haar plannen voor het komende jaar. Wordt het een warm bad of een koude douche voor ondernemers? Wij hebben de opvallendste aangekondigde (fiscale) maatregelen voor u op een rij gezet. Hebt u vragen? Vraag uw adviseur. Komende tijd zal blijken of de aangekondigde maatregelen daadwerkelijk een plaats in het Belastingplan 2020 krijgen.

Lees meer
Tips voor ontspannen ondernemen
Mogen wij de warme kraan voor u aanzetten? Graag geven wij u tips voor ontspannen ondernemen! Er kwam al een ijskoude douche, begin dit jaar, voor ondernemers die (excessief?) lenen van de bv en dit werd zeer recent gevolgd door een voorstel tot een radicale wijziging van box 3. Met onderstaande tips ziet u welke relevante ontwikkelingen er in 2019 nog meer spelen. We maken graag de vertaalslag wat dit in uw specifieke situatie betekent en welke keuzes u kunt

Lees meer