Zomer: tijdelijk personeel gevraagd

tijdelijk personeel

De inzet van tijdelijk personeel of vakantiekrachten, die u in de zomerperiode door de drukte heen helpen en ervoor zorgen dat het werk door kan gaan, is aan regels gebonden.

Zomer 2016: tijdelijk personeel gevraagd

Bij het inhuren van tijdelijk personeel sluit u vanzelfsprekend – indien van toepassing – aan bij de geldende CAO. Het is verstandig de arbeidsrelatie schriftelijk vast te leggen. Het is daarnaast van groot belang u goed te laten informeren over de regels en aandachtspunten bij het gebruik maken van vakantiekrachten. Dan kunt u die vorm kiezen die het best bij u past.

  • Neemt u een vakantiekracht bij uzelf in dienst, of maakt u gebruik van een uitzendbureau?
  • Welke rechten en plichten spelen een rol bij het inhuren van tijdelijk personeel?
  • Wat zegt leeftijd en het aantal uren dat iemand gemiddeld werkt?
  • Wanneer heeft iemand recht op een vast dienstverband?
  • Hoe zit het met vakantiegeld en doorbetalen bij ziekte?

Het maken van de juiste keuze bij het aanstellen van tijdelijk personeel is extra van belang vanwege de ingevoerde Wet Werk en Zekerheid. In onze whitepaper: Vakantiekrachten inhuren in 2016 krijgt u een up to date beeld van de verschillende mogelijkheden en de aandachtspunten.

We wensen u alvast een mooie zomer toe!

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Vakantiekrachten inhuren in 2016 whitepaper - mei 2016.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht