Wie O Wie – Werving en selectie van personeel

7 werving en selectie 572x300

Werving en selectie van uw personeel

Het aannemen en inwerken van een nieuwe medewerker kan veel tijd en energie kosten. Een gedegen aanpak aan het begin en zelfs al in het voortraject van de nieuwe arbeidsrelatie voorkomt problemen en onduidelijkheid later.

Werven. Selecteren. Presteren.

Ons doel is dat u die mensen in dienst neemt die naast goed presteren ook aansluiten bij uw team en uw bedrijf. Of u nu de volledige werving en selectie uit wilt besteden of juist op bepaalde onderdelen expertise zoekt, acconavm Werkgeversservice kan u ondersteunen.

Welke stappen zijn belangrijk?

 1. Analyse van uw wervingsbehoefte
  Goed inzicht in de richting die uw organisatie opgaat, en welke mensen u daarbij nodig hebt, is een kritieke factor voor een succesvol werving en selectietraject. Alleen de formele functie-eisen zijn hierbij niet voldoende. Onze toegevoegde waarde ligt in het goed doorgronden van uw behoefte en het team dat er nu al is, zodat we de juiste kandidaat kunnen selecteren die hier volledig bij aansluit.
 2. Werven van de beste kandidaten
  Ons gespecialiseerde recruitmentteam gebruikt een breed scala aan wervingskanalen om talentvolle kandidaten aan te trekken. We stellen de ambities van de kandidaten vast en ondersteunen u bij een optimale presentatie als toekomstige werkgever. Iedere organisatie en iedere vacature is anders, daarom kijken we samen met u welke middelen het best zullen scoren bij deze vacature.
 3. De juiste selectie maken
  Uniek aan onze assessment methode is de voorspellende waarde. We gebruiken een combinatie van tests, gesprekken en persoonlijkheidsprofielen om een scherp beeld te vormen van de kennis, ervaring, motivatie en persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat. Zo zijn we verzekerd van de best mogelijke match. Een bijkomend voordeel is dat u de resultaten van het assessment ook kunt inzetten bij de begeleiding van de nieuwe medewerker.

Of u nu op zoek bent naar een compleet traject van werving en selectie inclusief assessments en ondersteuning in het inwerktraject, of u wil enkel een al vastomschreven vacature invullen, acconavm is u graag van dienst u bij het vinden van de beste kandidaat.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
 • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht