http://coronadossier

Vragen en antwoorden in coronatijd – Accon avm helpt

Accon avm helpt

Het zijn roerige tijden voor u. Of u nu ondernemer bent of niet. Onzekerheid, financiële zorgen, we snappen dat deze tijd vragen bij u oproept. Daarom kan iedere ondernemer bij ons terecht met vragen rondom de coronaproblematiek.

Van welke steunmaatregelen kunt u het best gebruikmaken? Hoe vraagt u uitstel van belastingbetaling aan? Welke steun is beschikbaar voor zelfstandigen? Welke personele maatregelen kunt u treffen? Wat als u facturen niet meer kunt betalen? Wat heeft prioriteit? Of wellicht wilt u gewoon even met een van onze adviseurs van gedachten wisselen. Een luisterend oor in deze turbulente tijd kan u ruimte geven om de juiste keuzes te kunnen maken.

De adviseurs van acconavm helpen u graag op weg, zodat u wat meer grip op de zaak kunt krijgen. Zo kunt u met méér zekerheid door deze crisis heen komen en de toekomst met vertrouwen tegemoet treden. De website wordt dagelijks aangevuld met nieuwe informatie, adviezen en tips. Ook houden wij onze klanten op de hoogte van alle ontwikkelingen met de speciale corona-updates. Wilt u deze ook ontvangen? Meldt u zich dan hier aan!

Bent u al klant?

Neem dan contact op met uw contactpersoon. Hij/zij is het beste op de hoogte van uw situatie en schakelt zo nodig met een collega-specialist. Ons multidisciplinaire coronateam is gespecialiseerd in de huidige crisisvragen. Fullservice dienstverlening, dat mag u van ons verwachten.

Geen klant van ons maar wel veel vragen?

Ook dan bent u van harte welkom met uw vragen of het delen van uw zorgen! Onze collega’s zijn voor u bereikbaar, er is vast wel een acconavm kantoor bij u in de buurt. Onze kantoren zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Veel adviseurs werken vanuit huis. Wij brengen u snel in contact met de juiste specialist om uw vraag te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Coronadesk

Binnen acconavm is een speciaal team samengesteld dat de ontwikkelingen rondom coronaproblematiek op de voet volgt. Zodat we u kunnen voorzien van advies op elk gebied:

  • financieel en fiscaal advies
  • juridisch advies
  • hr-advies en salarisadministratie
  • specifiek advies voor het mkb
  • specifiek advies voor de agrosector

acconavm brengt u en uw onderneming verder, ook in moeilijke tijden.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht