http://accountant

Vergoeding voor inhuren internationale jurist of belastingadviseur

Wilt u uw bedrijf positioneren op een buitenlandse markt of wilt u uw internationale positie verder uitbreiden, dan kunt u mogelijk een vergoeding van maximaal € 2.500 voor fiscale of juridische ondersteuning ontvangen.

Voucher aanvragen via RVO

Voor de inhuur van een internationale jurist, fiscalist of belastingadviseur kan een kennisvoucher internationaal ondernemen worden aangevraagd bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met de voucher wordt 50% van de gemaakte kosten voor internationaal advies tot een maximum bedrag van € 2.500 (exclusief btw) vergoed.

Per MKB-onderneming wordt één voucher verstrekt. De kennisvoucher is 6 maanden geldig. Een kennisvoucher kan onder meer worden aangevraagd voor de beoordeling van bestaande contracten of het opstellen van nieuwe contracten, de registratie van een merk, advies over belastingtarieven en dubbele belastingheffing, het opzetten van een buitenlandse entiteit of juridische of fiscale kennis die is gericht op duurzame internationalisering.

Valt u onder de doelgroep en hebt u behoeft aan advies op internationaal gebied, aarzel dan niet om uw contactpersoon bij acconavm internationaal te benaderen of u gebruik kunt maken van deze vergoeding van maximaal € 2.500. E: international@acconavm.nl

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht