Uw omzet verhogen met Facebook

Facebook

Facebook wordt steeds meer ingezet in de retail. Denk hierbij niet direct, moet dit er ook nog bij? Maar zet Facebook daadwerkelijk in om uw omzet te verhogen. Hierbij geldt dat het complete plaatje moet kloppen, van locatie tot website, van personeel tot servicegraad, van doelgroep tot inrichting, van beleving tot promotie.

Als retailer hebt u een druk bestaan. De consument heeft het immers voor het uitkiezen, keuze te over bij het doen van inkopen. Wilt u als lokale retailer in beeld blijven, dan moet u zoveel als mogelijk bij uw klant in beeld zijn.

acconavm ondersteunt de ondernemer bij het op orde krijgen van alle onderdelen van het ondernemerschap. Eén van die onderdelen betreft het maximaal inzetten van social mediakanalen, waaronder Facebook. De inzet van social media is nog lang niet voor alle retailers gesneden koek. Toch zijn steeds meer ondernemers zich ervan bewust dat, wil je dichtbij je klant zijn, dan kun je niet zonder online aanwezigheid.

Whitepaper: Hoe Facebook uw omzet kan verhogen

Met de whitepaper: Hoe Facebook uw omzet kan verhogen, geven we een aantal basistips die leiden tot meer klantentrouw, die vervolgens uw omzet positief kunnen beïnvloeden. En, als u eenmaal de smaak te pakken hebt, blijkt dat er veel meer mogelijk is dan u op het eerste gezicht zou denken.

Download de whitepaper via onderstaande button. U ontvangt hem kosteloos in uw mailbox. Bij vragen vult u het adviesformulier in en wij nemen contact met u op.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Hoe Facebook uw omzet kan verhogen whitepaper - maart 2017.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Deze gegevens worden verwerkt in ons CRM-systeem en worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen, voor de juiste afhandeling en opvolging van uw aanvraag. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan ons privacystatement.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht