Tijd voor strategie

9_AM_het hele jaar rond

Lichtelijk herstel in de economie is waar te nemen. Dit geeft veel ondernemers ook ruimte hun horizon te verleggen en verder weg te kijken, hoewel dat nog niet overal zo gevoeld wordt. Hoe krijgt u dit gevoel wel te pakken? Hoe gaat u uw kansen pakken? Voor welke zaken gaat u harder lopen? Tijd voor strategie!  

Iedere branche heeft vandaag de dag te maken met ingrijpende ontwikkelingen. Die ontwikkelingen hebben grote gevolgen op de korte én de lange termijn en lijken zich in steeds hoger tempo te voltrekken. Afwachten tot een ontwikkeling ‘overwaait’ is geen optie.

Als ondernemer moet u zelf het heft in handen nemen en houden. acconavm ondersteunt u daarin met het door ons ontwikkelde strategische model: ‘Het hele Jaar Rond’. Uw ambities, gerelateerd aan uw leeftijd als ondernemer en de levensfase van uw onderneming/product, staan centraal. Ambities en doelstellingen maken we samen tastbaar in een concreet persoonlijk plan, waarmee u direct aan de slag kunt.

Sparringpartner

Aan de hand van ‘Het hele Jaar Rond’ bespreken wij met u waar u wilt staan over bijvoorbeeld vijf jaar. Dit maken wij op verschillende niveaus tot het beleid van uw onderneming (de rode draad). Op basis van uw targets kwalificeren we samen het lange(re)termijndoel, uitgezet in afzonderlijke jaren. Gedurende het jaar faciliteren en ontzorgen wij u, onder meer met relevante analyses en bijbehorend advies. Na afloop van het (boek)jaar evalueren we, mede aan de hand van de jaarrekening.

Strategie vormt de rode draad

Zo’n rode draad is voor elke onderneming anders. Daarnaast kan uw persoonlijke plan afwijken van het plan voor uw onderneming. Hoe gaat u daar mee om? Aan de hand van de rode draad zijn wij in alle gevallen graag uw sparringpartner, het hele jaar rond.

Meer informatie

We hebben voor u een flyer met wat meer informatie over Het hele jaar rond opgesteld. Vraag hem kosteloos aan.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Flyer Het hele jaar rond mei 2015.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht