Tijd investeren in je onderneming en privéleven

Acconline-tijd-investeren2

Beginnende en kleine ondernemers zijn vrijwel constant bezig met hun bedrijf. Zorgen dat alles goed loopt, contacten onderhouden met de klant en leveranciers en zorgen dat de deadlines gehaald worden. En dan is er ook nog de administratie. Hoe zit het met betalingen, de BTW en inkomstenbelasting aan het eind van het jaar?

Als ondernemer heb je ook een privéleven. Misschien heb je een gezin met kinderen, die willen ook graag je aandacht. Of een hobby waar je graag mee bezig bent. Maar ja, het bedrijf… Hoe fijn zou het dan zijn als bepaalde zaken minder tijd van je zouden vergen?

Met het online boekhoudprogramma Acconline kun je veel tijd besparen op de administratie. Met het systeem heb je een real-time overzicht van de betaalde of niet betaalde facturen. Daarnaast wordt de eventuele BTW-, VPB- en IB-aangifte door ons verzorgd, evenals de verplichte eindejaar publicaties voor een BV. Ook heb je het hele jaar door direct inzage in de cijfers van de onderneming.

Door online boekhouding met Acconline bespaart u veel kostbare tijd. Die kunt u nu investeren in uw onderneming of in uw privéleven, twee zaken die dat zeker verdienen.

Dit is een bericht van Acconline.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht