http://Najaarscampagne_campagnebeeld_Website%20landingspagina

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

TVL Q2 2021

Hebt u als ondernemer te maken met omzetverlies vanwege de coronacrisis en daardoor moeite om uw vaste lasten te betalen? Voor een tegemoetkoming in de vaste lasten is er de TVL-regeling. Deze bestaat uit het aanvragen van subsidie en later het indienen van de aanvraag tot vaststelling om het werkelijke omzetverlies door te geven. Er zijn meerdere periodes. Wat zijn de deadlines?

Aanvraag tot vaststelling Q1- en Q2-2021

De TVL-regeling wordt gebaseerd op een inschatting van uw omzetdaling. Hebt u over het eerste en tweede kwartaal van 2021 TVL aangevraagd? Dan is het binnenkort tijd om uw omzet vast te laten stellen. Pas dan wordt het subsidiebedrag definitief en weet u of u te veel ontvangen subsidie moet terugbetalen of nog een deel uitbetaald krijgt. Deadlines voor het aanvragen van deze vaststelling zijn:

  • Vóór 12 november 2021 voor de periode Q1-2021 (dit was 1 oktober 2021)
  • Vóór 12 januari 2022 voor de periode Q2-2021

Hebt u een derdenverklaring nodig? Vraag uw acconavm adviseur tijdig om hulp, zodat u weet waar u aan toe bent.

Blijkt het dat u (een deel) moet terugbetalen? Dan kunt u een betalingsregeling aanvragen. Ook hiervoor kunt u uw acconavm adviseur raadplegen.

Lees hier meer informatie over de vaststelling TVL .

TVL Q3-2021

Wilt u TVL aanvragen over het derde kwartaal van 2021? Dit kan tot en met 26 oktober 2021. Let op: vraagt u een tegemoetkoming aan van meer dan 125.000 euro? Dan hebt u een accountantsproduct nodig. Neem contact op met uw acconavm accountant om dit op tijd te regelen. Meer informatie over het aanvragen van deze tegemoetkoming leest u hier.

Meer informatie

Hebt u vragen over bovenstaande? Neem contact op met een kantoor bij u in de buurt of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht