Strategie verder weg – internationale samenwerking

De economie trekt aan. U durft weer wat verder weg te kijken. Misschien ook wel letterlijk. Ondernemen over de grens is een reële groeioptie. In buurlanden Duitsland of België, of zelfs daarbuiten.

Adviseur Tom van Regenmortel praat regelmatig met ondernemers die de stap over de grens wagen: “Gaat u uitbreiden, uw onderneming verplaatsen of gewoon de buitenlandse markt betreden vanuit Nederland? Een gedegen voorbereiding is in alle gevallen op zijn plaats. De wet- en regelgeving in het buitenland verschilt van wat u gewend bent. Voor personeels- en salarisadministratie gelden andere regels.

Maar ook in fiscaal opzicht verschilt de regelgeving.” acconavm heeft adviseurs met een gedegen kennis van de landen om ons heen, de buitenlandse wet- en regelgeving en personeels- en salarisadministratie. Vooral fiscaal is er een flink aantal verschillen. Wij maken u daar graag op attent en helpen u risico’s te beperken.

Internationale samenwerking

In Duitsland werken we samen met Dornbach, in België met Bofidi. Onderneemt u in een ander Europees land of buiten Europa? acconavm maakt ook deel uit van internationale netwerken. Uw vragen zijn van harte welkom bij onze adviseurs.

Komt u vanuit het buitenland naar Nederland, bezoek dan onze:

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht