http://Najaarscampagne_campagnebeeld_Website%20landingspagina

Schuldeiser beter beschermd met nieuwe wet turboliquidatie

Schuldeiser beter beschermd met nieuwe wet turboliquidatie

Turboliquidatie

Vanwege de coronacrisis zullen de komende tijd naar verwachting ook ondernemers met een bv in de financiële problemen komen. Zeker nu de steunpakketten wegvallen.

Voorkom oplopende schulden

Het kan aantrekkelijk zijn om dan voor turboliquidatie te kiezen. Dit is een snelle ontbinding van uw bedrijf die ervoor zorgt dat schulden niet verder oplopen. Turboliquidatie is aan diverse regels gebonden. Om deze stappen goed te zetten is het verstandig om voorafgaand aan een turboliquidatie contact op te nemen met een juridisch adviseur van acconavm.

Bescherming schuldeiser

Om schuldeisers te beschermen tegen onterecht gebruik van de turboliquidatie en misbruik tegen te gaan, is een nieuwe wet in voorbereiding. Als bedrijf moet u duidelijk kunnen aantonen dat een turboliquidatie noodzakelijk was. Zo wordt onder meer een slotbalans gevraagd.

Snelle actie vereist

Wilt u ontdekken of een turboliquidatie voor u perspectief biedt? En welk moment daarvoor het beste past? Dan raden we u aan om snel stappen te zetten. Laat u hierover adviseren door de juristen van acconavm. Neem contact op met een kantoor bij u in de buurt of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht