Retail

Toekomstbestendig ondernemen met passie en kennis in retail

Retail

In de retail gaan de ontwikkelingen snel, supersnel. U heeft maar kort de tijd om keuzes te maken. Waar wilt u naar toe? Praat eens met onze retailaccountants en adviseurs. Bij iedere ontwikkelingsfase van uw onderneming, kunnen wij u ondersteunen.

In de retail gaan de ontwikkelingen snel, supersnel. U heeft maar kort de tijd om keuzes te maken. Waar wilt u naar toe? Praat eens met onze retailaccountants en adviseurs. Bij iedere ontwikkelingsfase van uw onderneming, kunnen wij u ondersteunen.


Algemene voorwaarden zijn een must
algemene voorwaarden Algemene voorwaarden zijn niet verplicht, maar wel ontzettend handig. Zeker wanneer u veel B2B zaken doet, zijn algemene voorwaarden een must. Ik vertel u graag meer over de voordelen.

Lees meer
Welke informatie moet er in uw webshop staan?
informatie webshop Bent u houder van een webshop in Nederland? Weet u welke informatie er op uw website hoort te staan? Uw webshop moet aan verschillende juridische eisen voldoen. De belangrijkste informatieplichten voor Nederlandse webshops vertellen we u hier. Besteed er aandacht aan, bij het niet naleven kunnen hoge boetes worden opgelegd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).  

Lees meer
Vermogensplanning voor de stoppende retailer
stoppende retailer U bent retailer en u overweegt om te stoppen met uw werkzaamheden. Waar moet u zoal aan denken voordat u het besluit tot stoppen of verkoop van uw onderneming neemt? En, waar moet u aan denken wanneer u inmiddels het besluit tot stoppen genomen heeft? Een aantal aandachtspunten rondom vermogensplanning en belasting zetten we graag voor u op een rij.

Lees meer
Het verlaagd btw-tarief gaat omhoog van 6 naar 9 procent
Het verlaagd btw-tarief gaat omhoog van 6 naar 9 procent -Accon avm [Bijgewerkt op 19 december 2018] Het verlaagd btw-tarief gaat per 1 januari 2019 omhoog van 6% naar 9%, aldus de huidige kabinetsplannen. Op 18 december 2018 heeft de Eerste Kamer het Belastingplan 2019 aangenomen. Hoe werkt dit in de praktijk?

Lees meer
Het belang van algemene voorwaarden in de internationale handelspraktijk
algemene voorwaarden handelspraktijk Wanneer uw onderneming over de landsgrenzen heen zaken gaat doen, krijgt uw onderneming ook te maken met het recht van het land waar uw contractspartij gevestigd is. Het is belangrijk om daar in de algemene voorwaarden rekening mee te houden. In dit artikel lichten we een aantal zaken die van belang zijn verder toe.

Lees meer
Brexit – welke gevolgen heeft dit voor uw organisatie?
Brexit Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Op dit moment is nog weinig bekend wat exact de gevolgen zullen zijn van deze uittreding. Zo is het nog onzeker of het een zogenaamde ‘harde’ Brexit wordt of dat er een overgangsperiode komt. Wat al wel duidelijk is dat een Brexit belangrijke gevolgen heeft voor ondernemers die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk. Deze gevolgen gelden overigens ook voor  werknemers die werken in het Verenigd Koninkrijk. Wat

Lees meer
Optimaal uitnutten van uw etalage
Optimaal uitnutten etalage De functie van uw etalage is tweeledig. Enerzijds is de etalage hèt visitekaartje voor uw winkel. Daarnaast kunt u met uw etalage extra opvallen in de winkelstraat. Helaas maken veel ondernemers nog niet optimaal gebruik van de potentie van de etalage en dat is natuurlijk doodzonde. Een aanlokkelijke etalage kan toch al snel duizenden euro’s aan extra omzet per jaar opleveren.

Lees meer
Is uw brutomarge verbeterd?
brutomarge verbeterd De gegevens in uw kassa- en voorraadsysteem kunnen u inzicht verschaffen in uw bedrijfsvoering. Hoe verkrijgt u inzicht in de brutomarge van verkochte artikelen?

Lees meer
Oprichting bv in 2018
Oprichting bv 2018 Het inbrengen van uw onderneming in een bv of het aangaan van een fiscale eenheid vennootschapsbelasting zijn twee voorbeelden van zaken die met terugwerkende kracht van drie maanden geregeld kunnen worden. Voor beide zaken geldt 1 april 2018 als een belangrijke deadline. Hieronder geven wij per voorbeeld een aantal aandachtspunten.

Lees meer
Naar de MKB nieuwsbrief