Masterclass functioneringsgesprekken in 1,5 dag

Personeel, hoe doe je dat?

Masterclass personeel

Als werkgever is personeel één van de belangrijkste aandachtspunten in uw werk. Loopt het goed met uw personeel, dan gaat het goed met de omzet, de klanten, de producten, ja eigenlijk met alles.

Maar hoe stuurt u uw personeel aan?

Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken helpt daarbij. Niet in iedere onderneming is dit even goed geregeld. Soms is er ook wat schroom en weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Daarnaast ziet iedereen op tegen het vastleggen van de gesprekken en het opbouwen van het personeelsdossier. Tijd voor een digitale aanpak!

Masterclass Functioneringsgesprekken in anderhalve dag

Daarom organiseert acconavm werkgeversservice de Masterclass Personeel, hoe doe je dat?. In kleine groepen, samen met collega-werkgevers gaan we een hele dag (9.00 uur tot 16.00 uur) aan de slag om te oefenen met theorie en praktijk. Om de praktijk zo goed mogelijk te benaderen zetten we daarbij een professionele acteur in.

Na enkele weken is er een terugkombijeenkomst (ochtend of middag) waar vragen gesteld kunnen worden en praktijkervaringen gedeeld. Tevens pakken we dan zaken op die naar aanleiding van de eerste dag verder uitgediept worden.

De Masterclass is bedoeld voor werkgevers / leidinggevenden / directieleden die personeel aansturen, beoordelen en motiveren en belast zijn met het personeelsdossier.

Aanmelden en kosten

Aanmelding voor de Masterclass kan door het aanklikken van de desbetreffende locatie. U vindt hier ook het programma.

Aanmelden Masterclass Roermond – 13 juni 2017

Aanmelden Masterclass Veenendaal – 19 september 2017

De kosten bedragen € 495,- exclusief btw per persoon voor de Masterclass inclusief de terugkombijeenkomst.

Doel

Na deze dag hebt u kunnen ervaren hoe het is om functioneringsgesprekken te houden, wat er bij komt kijken en hoe u deze eenvoudig in de HR-module van Loket kunt vastleggen. Door sterk in te zetten op digitaal, qua planning en vastlegging, bespaart u tijd en geld in dit traject.

Onze eigen acconavm adviseurs werkgeversservice Alexander van Kleij (Veenendaal) en Eugene Gulikers (Maastricht) geven de Masterclass.

Aanmelden voor de Masterclass kan via het aanmeldformulier bij de locatie van uw keuze. U ontvangt een bevestiging per mail, met daarbij de exacte tijd en locatie in de week voorafgaand aan de Masterclass. Wij streven naar groepen van 10-15 deelnemers. Meld u dus snel aan! Wilt u meer informatie? Neem contact op met Alexander van Kleij, 0318 – 307140.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht