http://coronadossier

Noodhulp coronavirus: overzicht nieuwe maatregelen kabinet

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om het bedrijfsleven te ondersteunen bij coronaproblematiek. Wat betekent dit voor u als ondernemer? Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en delen de highlights met u.

Alle maatregelen

Op dinsdag 17 maart kondigde het kabinet aanvullende maatregelen aan. Zo krijgen ondernemers tegemoetkomingen in de loonkosten, om ontslagen te voorkomen. Ook zijn de mogelijkheden verruimd om financiering aan te vragen. Bekijk het overzicht hieronder.

Uitgelicht: extra financiering voor landbouwers

Voor landbouwers biedt het kabinet ook lucht. Vanaf 18 maart is de regeling Borgstellingskrediet Landbouw verruimd. Dit betekent dat de overheid borgstaat voor een groter deel van een financiering. Hierdoor kunnen kredietverstrekkers u eerder een lening bieden.

En zzp’ers dan?

Er komt een tijdelijke inkomensondersteuning voor zzp’ers die in ernstige problemen komen. De regeling is gebaseerd op het bestaande Bbz (Besluit bijstandverlening zelfstandigen), maar aanvragen worden nu sneller behandeld en de uitkering wordt sneller verstrekt.

Wij zijn er voor u

De voorwaarden van alle nieuwe regelingen zijn nog niet bekend. Wij raden u aan: bespreek de mogelijkheden zo snel mogelijk met uw acconavm adviseur. Of stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zijn er voor u.

Meer weten?

Binnen acconavm is een speciaal team samengesteld dat de ontwikkelingen rondom coronaproblematiek op de voet volgt. Zodat we u kunnen voorzien van advies op elk gebied.
Bent u al klant? Neem dan contact op met uw contactpersoon. Hij/zij is het beste op de hoogte van uw situatie en schakelt zo nodig met een collega-specialist. Geen klant van ons maar wel vragen? Ook dan bent u van harte welkom voor hulp of het delen van uw zorgen! Onze collega’s zijn voor u bereikbaar. Neem contact op met een acconavm kantoor bij u in de buurt. acconavm brengt u en uw onderneming verder, ook in moeilijke tijden.
Neem contact met ons op

 

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht